ActualitatPacte per a l'Ocupació en la ciutat de ValènciaPactesPactes València

València Activa connecta a més de 3.000 demandants de treball amb 30 empreses en la II Fira Ocupació, un esdeveniment generador d’oportunitats

By 23/06/2022No Comments

València Activa connecta a més de 3.000 demandants de treball amb 30 empreses en la II Fira Ocupació, un esdeveniment generador d’oportunitats

L’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmic i d’Ocupació de l’Ajuntament de València, a través de València Activa, va reunir més de 3.000 demandants de treball en la segona edició de la Fira Ocupació València Activa, un fòrum que es va celebrar en la Plaça de l’Ajuntament.
“Amb aquesta segona Fira Ocupació València Activa hem impulsat l’ocupabilitat dels valencians i valencianes en connectar directament a persones a l’atur amb empreses que busquen augmentar la seua plantilla. Hem convertit la Plaça de l’Ajuntament en una macro entrevista en la qual hem donat l’oportunitat que es mereix al talent local”, ha apuntat la tinenta d’alcalde de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmic i d’Ocupació, Pilar Bernabé.

“Estic segura que, després de l’èxit d’aquesta edició, seran moltes més les empreses que sàpien que tenen l’oportunitat de parlar directament amb els i les demandants d’ocupació”, ha explicat la regidora.
En aquesta segona fira d’ocupació van participar les següents 30 empreses: Balearia, Belloré Logistics, Bienestar Familiar, Bonatel, Camisería Olegario, Casino Cirsa, Celestica, FCC Equal, Fermax, FORLOPD, Grupo Gastroadictos, Grupo Saona, Herbolaro Navarro, Ilunión Lavanderías, Leroy Merlin, Link Formación, MESBook, Musgrave, Norauto, Obremo, Perfumarte, Power Electronics, Primark, PVHardware, SanLucar, Sercoval, Sesame, TEDi i Voltereta.
L’esdeveniment va oferir més de 100 ofertes d’ocupació actives de perfils molt variats com administratiu, enginyer, informàtic, ajudant de cuina, cambrer, atenció al client, orientador labora, tècnic/a de producció, DJ, etc., entre molts altres. Igualment, es van trobar ofertes per a perfils júnior o en cerca de pràctiques i altres ofertes per a perfils amb més experiència.
La jornada va comptar amb un espai destinat a realitzar entrevistes de treball de 15 minuts amb empreses de la zona. A més, de manera simultània, a l’escenari es va dur a terme un cicle de conferències sobre aspectes fonamentals per a millorar l’ocupabilitat i sobre motivació i actitud en la cerca de treball. També es van poder conéixer alguns dels serveis que ofereix València Activa, com Treballem Iguals, Co-Crea-Te, Reactivem o el programa Beta Jove.
A més, València Activa va acostar els seus programes i serveis a la plaça més emblemàtica de la ciutat: els assistents van poder inscriure’s in situ en l’Agència d’Ocupació, accedir als serveis d’orientació personalitzada dirigits a persones en cerca activa d’ocupació i realitzar tallers d’entrevistes. En aquesta ocasió, els joves que van acudir a la trobada van poder acostar-se a un punt informatiu de programes i serveis dirigits a persones joves, entre els quals van poder conéixer el programa pilot BETA, impulsat des de Labora per a connectar 70 empreses amb el talent jove.
“La recuperació econòmica s’està produint a la nostra ciutat. El dinamisme del mercat de treball que trobem en els últims mesos és un clar símptoma de la millora. Sense lloc a dubte, es tracta de bones xifres que indiquen que anem pel bon camí, però hem de continuar treballant per a generar més i millor ocupació, i per a això, espais com aquesta segona Fira Ocupació València Activa són fonamentals”, ha conclòs Bernabé.

Leave a Reply