ActualitatAcord territorial per a l'ocupació i el desenvolupament local Alcoi - Ibi - OntinyentPactesPactes Alacant

Èxit en les trobades amb personal orientador de l’ESO del territori Actaio

By 30/07/2022No Comments

En el mes de juliol de 2022 hem realitzat diverses trobades amb el personal orientador de l’ESO, rebent una resposta positiva per la seua part en relació a les activitats realitzades per Actaio en el curs 2021-2022 per al foment de l’FP en els centres de l’ESO de les àrees funcionals d’Alcoi i la Vall d’Albaida.

El foment i potenciació de la formació en el territori és una de les línies ja consolidades en els diferents projectes experimentals realitzats fins ara per l’equip tècnic d’Actaio.

És important destacar la quantitat i qualitat de les accions realitzades per al foment de la Formació Professional en els centres de secundària i batxillerat del territori durant els mesos de novembre de 2021 fins a març de 2022. En aquest període d’execució del Projecte Experimental VI es van realitzar 211 activitats a les aules amb un impacte en un total de 3.641 alumnes. El resultat d’aquesta labor ha fet possible que Actaio siga una referència en l’impuls de la Formació Professional com la millor via per a qualificar a la ciutadania en les dues àrees funcionals de l’Alcoià i la Vall d’Albaida.

Seguint en aquesta línia de donar resposta a les necessitats d’informació sobre l’FP i el mercat laboral de l’alumnat i el seu entorn educatiu, en el present Projecte Experimental VII s’han realitzat tres trobades presencials amb el personal orientador i docent dels centres amb estudis d’ESO en el territori. S’han realitzat agrupant els centres de les tres àrees geogràfiques de la Foia de Castalla, Alcoià-Comtat i la Vall d’Albaida.

La finalitat d’aquestes trobades ha sigut la de conéixer de primera mà la valoració de la realització de les activitats dutes a terme per Actaio en els seus centres, i recollir opinions, propostes i altres idees que facen possible la millora en l’execució del pla de treball per al present Projecte Experimental VII. Per a l’equip tècnic d’Actaio resulta de gran rellevància que les activitats que realitzen siguen de vertadera utilitat per a l’alumnat, el personal orientador i docent. És per això que la informació que ens han aportat en aquestes trobades ens ha permés definir i ajustar en gran manera el disseny i el desenvolupament de les accions a realitzar durant el curs 2022-2023.

Els resultats que s’han anat obtenint són la conseqüència del treball realitzat per part de l’equip tècnic des d’anteriors projectes i que està donant els seus fruits en l’actualitat.

Per a nosaltres és molt gratificant continuar col·laborant i fer un treball continu amb la finalitat de valorar el paper de la Formació Professional com a pilar fonamental per al futur del nostre territori, millorant l’ocupabilitat de la ciutadania i la competitivitat de les nostres empreses.

Tota la informació la trobareu en la nostra web actaio.es i us animem a subscriure-us o seguir-nos en nostres RRSS. I per descomptat, podeu comunicar-vos amb nosaltres per la via que millor us resulte.

Leave a Reply