Acord Territorial pel Consell Econòmic i social comarcal Foia de Buñol-ChivaActualitatPactesPactes València

Un equip multidisciplinari de professionals de la Mancomunitat està treballant en el Programa de foment d’actuacions

By 22/11/2023No Comments

Un equip multidisciplinari de professionals de la Mancomunitat està treballant en el Programa de foment d’actuacions del Pacte per l’Ocupació Foia de Bunyol – Xiva. En aquests moments se centren en l’anàlisi dels Projectes Estratègics per a la Recuperació i Transformació Econòmica (PERTE) i en el finançament de fons europeus.

Sens dubte, unes tasques que permetran a l’entitat la sol·licitud i aplicació d’aquests fons en els diversos municipis de la Mancomunitat de la Foia de Bunyol – Xiva, sempre dirigits a fomentar el desenvolupament social i econòmic de la comarca.

En concret, aquests fons tenen entre els seus objectius estratègics plantejar inversions i infraestructures per a aconseguir una economia sostenible, descarbonitzada, eficient en l’ús de l’aigua i adaptada al canvi climàtic.

Les actuacions que són susceptibles en cas que es duga a terme a la comarca de la Foia suposaran un augment de l’ocupació directa i indirecta en els sectors relacionats amb energies renovables, indústria agroalimentària i tecnologies de la digitalització.

Leave a Reply