ActualitatPacte Local per l'Ocupació Castelló de la PlanaPactesPactes Castelló

L’àrea d’Ocupació de Castelló renova el certificat de Qualitat

By 22/11/2023No Comments

El passat dia 4 de setembre, l’àrea d’ocupació de l’Ajuntament de Castelló, Agència de Desenvolupament Local CastellóCREA, va renovar el certificat de qualitat i es va constatar que l’II Pla Estratègic d’Ocupació de Castelló 2022-2025 és un document indispensable per a orientar les actuacions de CastellóCREA així com la identificació d’indicadors.

Una de les principals metes de CastellóCREA és realitzar amb la major qualitat possible el servei dirigit a la ciutadania. Per aquest motiu, desenvolupar un sistema de gestió del servei amb les majors garanties de qualitat és un esforç continu.
LGAI Technological Center, S.A. (Applus+) és una de les empreses líders mundials en el sector de la inspecció, els assajos i la certificació, i des de 2009 ha certificat el sistema de gestió de la qualitat de l’organització de l’Agència de Desenvolupament Local CastellóCREA en els serveis d’Orientació Laboral i projectes a favor de l’ocupació; així com del Taller d’ocupació i formació ocupacional. D’aplicació la norma ISO (Organització Internacional de Normalització), concretament la UNE-EN-ISO 9001:2015, una norma internacional que adopta un “enfocament basat en processos” considerant que el bon funcionament d’una organització ha d’identificar i conéixer les interaccions entre tots els processos existents en ella. Aquest tipus d’enfocament permet a l’Agència de Desenvolupament Local CastellóCREA el control continu sobre els vincles entre els processos individuals, la seua combinació i interacció; com poden ser els informes mensuals d’ús d’economia, els diferents programes d’ocupació, els cursos formatius…

En definitiva, es tracta d’una certificació que repercuteix en benefici de la ciutadania, millorant els serveis que s’ofereixen, reduint els seus temps, incrementant l’eficàcia i l’adequació, mantenint unes instal·lacions accessibles i segures, i garantint un accés universal i una atenció personalitzada.

Leave a Reply