ActualitatPacte Territorial per a l’Ocupació Castelló NordPactesPactes Castelló

Tallers per a millorar el producte, la producció i la distribució

By 17/05/2021No Comments

El Pacte territorial per l’Ocupació Castelló Nord fa una aposta per la formació amb dos tallers pràctics, un a Traiguera i altre a la Jana.

Des del Pacte per l’Ocupació Castelló Nord entenem la formació com a una ferramenta primordial, no només per als aturats, sinó també per a les persones ocupades, per a ajudar a desenvolupar l’empresa, millorant les capacitats professionals dels treballadors i directius. Així, amb la formació, les empreses i els treballadors milloren les seues competències, generant més implicació i participació en les empreses, incrementant els beneficis i la rendibilitat de l’empresa, obrint oportunitats a nous projectes. Per tot això hem programat dos tallers dirigits inicialment a treballadors, però també hem obert la inscripció a desocupats que vulguen millorar la seua formació.

En primer lloc, els tècnics del Pacte van organitzar junt amb la Diputació de Castelló, el taller pràctic «Com i on comercialitzar el teu producte. Distribució, venda directa, venda online». El taller va ser impartit a Traiguera els dies 1 i 3 de març de 2021 al Centre Cultural Pere Lavèrnia pel formador Víctor Navarro. Els alumnes van conèixer els canals i eines necessàries per a dissenyar l’estratègia de comercialització més adequada per a cada idea de negoci, així com crear una xarxa de distribució àmplia i eficient per a fer créixer el negoci.

«Ferramentes digitals per a millorar la producció» va ser el segon dels tallers, també amb la col·laboració de la Diputació de Castelló, i es va impartir a la Jana els dies 29, 30 i 31 de març per la formadora Leticia Loriente. Els alumnes van poder conèixer de primera mà les eines digitals que serveixen per a augmentar la productivitat i millorar la gestió del temps per millorar la seua productivitat i reforçar el seu projecte o empresa. Eines com per exemple Drive, calendar, docs, hangouts, my business, totes elles de Google; eines de gestió de tasques i arxius com ara Trello i Evernotes, així com gestors de xarxes socials i posicionament, com Buffer, Hootsuite o Sem Rush, entre d’altres.

Des del Pacte continuarem en aquesta línia de treball organitzant cursos / tallers basats en les demandes reals, adaptant l’oferta formativa a les necessitats i singularitat del territori.

Leave a Reply