ActualitatPacte territorial per l'ocupació de la Mancomunitat de l'Alt Espadán-MijaresPactesPactes Castelló

Rutes senderistes familiars i difusió dels nostres cursos sobre Gestió de Residus i Educació Ambiental

By 30/07/2022August 2nd, 2022No Comments

Des de la Mancomunitat Espadán-Millars (MEM), dins del programa EXMEM VI, s’estan duent a terme, durant els matins de dissabtes i diumenges, rutes senderistes familiars per cadascun dels 15 pobles que formen part de la MEM, sent Torralba del Pinar i Alcudia de Veo les últimes d’aquest mes de juny, i Ayódar i Espadilla les primeres del mes de juliol. D’aquesta manera donem a conéixer el nostre patrimoni i reflexionem sobre el valor de la sostenibilitat i la importància de mantindre i conservar el medi ambient en el nostre entorn natural.

Al seu torn, durant aquestes jornades, s’informa a tots els participants de les futures actuacions destinades a la formació en Gestió de Residus i Educació Ambiental i, d’aquesta manera, duem a terme una divulgació de futurs projectes que es desenvoluparan dins de la nostra zona.

De moment s’han realitzat dos cursos formatius, el primer en la localitat de Tales i el segon a Espadilla, als quals han assistit 20 persones que han superat el curs amb èxit i han mostrat un gran interés en la millora de la gestió dels residus en la zona. Els cursos conclouen amb la construcció d’una compostera comunitària perquè els veïns puguen utilitzar-la i comencen a familiaritzar-se amb la separació dels residus orgànics.

El pròxim curs està previst que es realitze en el municipi d’Ayódar, amb una duració de 25 hores, del 4 al 8 de juliol.

Leave a Reply