ActualitatPacte Territorial per l'Ocupació de la Vall del VinalopóPactesPactes Alacant

El Pacte del Vinalopó posa en marxa el nou projecte experimental “Promoció i Activació del Vinalopó”

By 30/07/2022No Comments

El Consorci Intermunicipal del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Vall del Vinalopó inicia el nou projecte experimental de Promoció i Activació del Vinalopó amb l’objectiu de posar en marxa un pla de treball, organitzat en diverses accions i que ha sigut consensuat per tots els agents dinamitzadors inclosos en el nostre Pacte.

Aquest projecte està relacionat amb el Projecte Experimental “Promoció d’Accions Municipals Innovadores del Vinalopó” desenvolupat en els EMPACE 2020 i EMPACE 2021.

Des del CONSORCI INTERMUNICIPAL PACTE TERRITORIAL PER L’OCUPACIÓ DE LA VALL DEL VINALOPÓ tenim clara la nostra missió: continuar connectant a tots els agents implicats en la societat per a impulsar i millorar l’ocupació i l’ocupabilitat en el nostre territori.

L’Equip EMPACE 2022 a través del nou projecte experimental fa els seus primers passos i comença a treballar en l’inici de diverses accions:

Atesos els principis d’eficàcia i eficiència, continuem promovent i dinamitzant la Comunitat Virtual Connecta Vinalopó, creada en l’anterior Projecte de “Promoció d’Accions Innovadores del Vinalopó” per a continuar sent un nexe, un espai comú per a tots aquells agents del nostre Territori que puguen impulsar l’ocupació.

Amb aquest horitzó, comencem la creació del primer esdeveniment sobre “Alfabetització Digital” posant el focus en els problemes que genera en l’ocupabilitat. La importància que els ciutadans i ciutadanes posseïsquen unes bones competències digitals en la cerca d’ocupació. Esdeveniment que serà dut a terme de manera íntegra a través de la nostra Comunitat Virtual CONNECTA VINALOPÓ i en les nostres RRSS.

A més cal esmentar, la pròxima impartició d’itineraris de formació i orientació des de la nostra Comunitat Connecta Vinalopó, dirigits a usuaris i usuàries de les Agències de Desenvolupament Local dels nostres municipis. És una altra de les nostres accions, de les quals estem recaptant informació referent a cerca activa d’ocupació, acreditació d’experiència professional i competències digitals necessàries per a l’ocupació entre altres.

Com a última anotació, només recordar que és possible seguir a Conecta Vinalopó i totes les nostres accions a través de les nostres xarxes socials Linkedln, Facebook, Instagram i canal de Youtube per a estar a l’última de tots els esdeveniments i notícies relacionades amb el nostre territori.

Leave a Reply