El Centre d’Emprenedoria i Innovació de la Mancomunitat de Municipis del Racó d’Ademuz aposta per les ajudes LEADER com a motor per a la dinamització del teixit empresarial.

El mes de juny passat, amb motiu de la pròxima publicació de la convocatòria d’ajudes LEADER, es va convocar una jornada informativa sobre aquestes en la seu de la Mancomunitat. L’objectiu de la mateixa perseguia informar les empreses i possibles emprenedors de la zona que en les pròximes setmanes anaven a tindre a la seua disposició diferents línies d’ajuda a les quals acollir-se per a poder dur a terme els seus projectes de negoci.

Durant la jornada, una integrant del Grup d’Acció Local Túria-Calderona va explicar les diferents línies incloses en el punt 19.2 LEADER, on s’inclouen actuacions dirigides a fomentar la creació d’ocupació, la diversificació econòmica, la innovació, la conservació i millora mediambiental i el desenvolupament econòmic i social del medi rural.

La jornada es va caracteritzar per la seua gran afluència perquè van assistir 26 persones interessades a emprendre o a realitzar millores en els seus negocis, dotant-la així d’un cert dinamisme en ser molt participativa mitjançant l’exposició de casos reals. Així mateix, es van resoldre tota mena de dubtes que van anar sorgint durant la sessió.

En definitiva, des del Centre d’Emprenedoria i Innovació es pretén poder continuar treballant amb l’objectiu principal d’ajudar tant a les empreses ja existents a optar a ajudes que puguen revitalitzar-les, com a emprenedors/as potencials a poder desenvolupar els seus projectes facilitant-los la informació i l’accés a aquestes subvencions, i aconseguint una vegada més un nexe entre el departament d’emprenedoria i el públic en general.

Qualsevol persona interessada pot posar-se en contacte trucant als telèfons 978 782 425 – 641 29 27 97 o al correu electrònic emprenderincon@gmail.com.

Per a consultes d’agricultura i ramaderia pot contactar mitjançant el correu electrònic emprederincon.agricultura@gmail.com, i per a consultes sobre turisme a emprenderincon.turismo@gmail.com .

Igualment poden obtindre més informació en les següents xarxes:

Instagram: @rinconimpulsa

Facebook: @EmprendeRincon

Web: http://rinconimpulsa.rincondeademuz.es/

Leave a Reply