Dins del Pacte Territorial per l’Ocupació i del Projecte Experimental Avalem Territori i des de la Mancomunitat Espadán-Millars s’han realitzat rutes de senderisme familiars, les quals s’han desenvolupat durant els matins de dissabtes i diumenges entre els mesos de juliol i octubre.

Es tracta de rutes curtes, aptes per a tots els públics i desenvolupades i conduïdes per una guia i informadora turística, realitzades en cadascuna de les localitats que conformen la Mancomunitat Espadà-Millars: Aín, Alcúdia de Veo, Argelita, Ayódar, Espadilla, Fanzara, Fuentes de Ayódar, Ribesalbes, Suera, Tales, Toga, Torralba del Pinar, Torrechiva, Vallat i Villamalur, sent Torrechiva i Fuentes de Ayódar els últims pobles en els quals es realitzaria l’activitat (dissabte 16 i diumenge 17 del mes d’octubre).

Durant les rutes s’ha reflexionat, amb tots els assistents, sobre el valor de la sostenibilitat i la importància de mantindre i conservar el medi ambient en el nostre entorn natural. A més, s’han realitzat breus explicacions sobre els recursos naturals i culturals que conformen el valuós patrimoni dels nostres pobles.

Leave a Reply