La crisi sanitària del Covid-19 ha portat aparellada una nova crisi econòmica deguda principalment al confinament i a les posteriors mesures restrictives d’aforament. El sector de la restauració, hostaleria i turisme ha sigut un dels més afectats. Per aquest motiu, és d’esperar que realitzar en aquests moments una ruta de la tapa a nivell comarcal tinga una repercussió positiva en el citat sector. Els objectius seran dinamitzar, donar impuls i col·laborar en el ressorgiment d’aquests negocis.

Amb la realització de la II Ruta de la Tapa “Tasta Morvedre” es pretén promocionar i potenciar la dinamització de la regió per mitjà de programes i actuacions dirigits a afavorir la participació i col·laboració ciutadana. La finalitat és fomentar la competitivitat del sistema productiu en un entorn de sostenibilitat i desenvolupament local.

La convocatòria de l’any 2021 està pensada per a realitzar-se presencialment i en línia per així poder gaudir de les elaboracions culinàries dels establiments participants, però sempre respectant la situació sanitària. S’iniciarà la promoció dels locals participants mitjançant un vídeo opcional realitzat pels propis establiments. En aquests vídeos es presentaran les tapes elaborades i serviran per a donar difusió a la ruta.

Una vegada es coneguen tots els participants inscrits formalment, es realitzarà un mapa on es localitzaran tots els negocis participants amb el nom o fotografia de la tapa amb la qual participen. Aquest document serà publicat en diferents mitjans tant impresos com digitals de Som Comarca, Mancomunitats i Ajuntaments col·laboradors de la comarca del Camp de Morvedre. La seua fi serà promocionar i donar difusió a la II Ruta de la tapa.

Es realitzaran accions promocionals de la Ruta de la tapa Tasta Morvedre durant els mesos d’octubre i novembre. Es publicarà la infografia o mapa de la ruta tres setmanes abans del seu inici on es podran veure els locals participants. D’aquesta manera la població interessada a gaudir d’aquestes xicotetes delícies gastronòmiques podrà orientar-se més fàcilment respecte als establiments participants.

La II Ruta de la Tapa del Camp de Morvedre se celebrarà del 25 de novembre al 28 de novembre tots dos dies inclosos.

Leave a Reply