ActualitatPacte Territorial per l’Ocupació Alt MaestratPactesPactes Castelló

L’EMPACE Alt Maestrat genera una jornada de casos d’èxit i experiències per al desenvolupament del Territori al costat del CEEI de Castelló

By 22/11/2023No Comments

L’EMPACE de l’ALT MAESTRAT i el Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Castelló (CEEI Castelló) han celebrat en el municipi de Catí el fòrum empresarial Focus Pime ‘Trobada Rural – Litoral: enfortint territoris per a un futur sostenible’ amb l’objectiu de buscar sinergies entre l’àmbit rural i el litoral de la província per a així poder treballar per un desenvolupament sostenible que potencie el territori. La jornada ha sigut una trobada empresarial amb l’objectiu de generar aliances entre tots dos mons a través del diàleg i la cooperació.

La jornada ha comptat amb un programa molt variat amb una ponència de Vicente Budí, director de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana i professor titular de la UJI, i tres taules redones en les quals s’ha parlat de turisme sostenible, realitat industrial i empresarial, nous projectes, i productes locals i gastronomia.

Budí ha conclòs que la principal dificultat amb la qual es troba en aquests moments el sector turístic és la falta de professionals. Encara així afirma que “el turisme té futur, però implica adaptar les noves tecnologies i tots els recursos disponibles a un nou model turístic que siga més sostenible, més rendible i que aporte qualitat i valors autòctons a tots els agents que participen en el sector”.

Per part seua, el coordinador de l’Empace de l’Alt Maestrat Joaquín Guillén ha presentat els treballs desenvolupats en l’EMPACE així com la creació del futur portal en línia Marketmaestrat.com

Leave a Reply