ActualitatConsorci per la creació d'ocupació de l'Horta Nord Pactem NordPactesPactes València

El “Programa de suport i assessorament en la gestió de carreres professionals després de la maternitat” impulsat per PACTEM Nord inicia la seua marxa

By 22/11/2023No Comments

El Consorci Pactem Nord posa en marxa un nou programa de suport i assessorament en la gestió de carreres professionals després de la maternitat, dins de les accions plantejades en el marc de la iniciativa Avalem Territori de LABORA.

El programa persegueix un doble objectiu. D’una banda, la reincorporació al mercat laboral de dones que han sigut mares i busquen treball, oferint-les suport especialitzat perquè el desenvolupament de les seues carreres professionals es realitze amb les majors garanties en matèria de conciliació i corresponsabilitat. D’altra banda, es pretén dotar a les empreses de formació i eines pràctiques per a implicar-se activament, des de la responsabilitat social, en la incorporació de talent femení, així com en la posada en marxa de mesures que garantisquen la igualtat en el marc empresarial.

Aquest programa va dirigit principalment a mares en cerca d’ocupació, i també a les seues famílies i a totes aquelles empreses de l’Horta Nord que estiguen interessades a rebre assessorament per a incorporar mesures de conciliació en la seua empresa.

Al llarg del programa es duran a terme diverses accions de formació tant per a mares i famílies com per a empreses. Les mares inscrites en el programa podran assistir a tallers d’autocura, conciliació i corresponsabilitat. També es realitzaran accions per a les empreses sobre conciliació i corresponsabilitat i, a més, podran conéixer les ajudes i bonificacions establides per a empreses en aquesta matèria.

Leave a Reply