ActualitatAcord territorial en matèria d'ocupació i desenvolupament local de la Mancomunitat de l'Interior Terra del ViPactesPactes València

“La teua compra dona vida a la nostra comarca” campanya promoguda des d’Adapt@+t per a foment del comerç local en Tierra Boval

By 11/10/2023No Comments

La campanya està protagonitzada per comerciants dels nou municipis de la comarca, que donen nou raons per a comprar en el comerç local.

La Mancomunitat Interior Terra del Vi (MITV), des del Projecte Experimental d’Ocupació Adapt@+t ha realitzat una campanya de promoció del comerç local i de proximitat. Aquesta acció respon a una necessitat detectada després de l’enquesta realitzada a comerciants de la comarca, en la qual expressen la necessitat de que la ciutadania es consciencie sobre la importància de l’elecció del lloc on es realitzen les compres.

La campanya, sota l’eslògan “La teua compra dona vida a la nostra comarca”, dona nou raons per a comprar en el comerç local:
• Perquè la proximitat és confiança
• Perquè vols que la teua comarca cresca
• Perquè manté llocs de treball
• Perquè construeixes futur ací
• Perquè valores el nostre treball
• Perquè vols tindre serveis prop teu
• Perquè conserva lo nostre
• Perquè manté oficis de sempre
• Perquè estimes aquesta terra

Els protagonistes són nou comerciants, un per cadascun dels municipis que formen la comarca: Camporrobles, Caudete de las Fuentes, Chera, Fuenterrobles, Requena, Sinarcas, Utiel, Venta del Moro i Villargordo del Cabriel.

Les diferents peces gràfiques i audiovisuals de la campanya finalitzen amb una apel·lació: Jo soc Tierra Boval, i tu?, un eslògan que s’ha convertit en una peça gràfica individual i amb gran potencial comunicatiu. En aquest sentit s’han fabricat adhesius que molts comerciants han col·locat en els seus establiments, per a recordar a la ciutadania la importància de comprar local i de proximitat per a la vida de la comarca.

La primera fase de campanya es realitzarà prèviament a Setmana Santa i durant la primavera, ja que és temporada alta de compres i d’arribada de visitants a la comarca. Aquesta fase es desenvoluparà en radi i premsa comarcal, a més de xarxes socials.

El Projecte Experimental d’Ocupació Adapt@+t naix dins del pla AVALEM TERRITORI i el seu àmbit d’execució està circumscrit al territori de les dènou entitats signants de l’Acuerdo territorial en materia de empleo y desarrollo comarcal de la Mancomunidad del Interior Tierra del Vino, totes elles pertanyents als nou municipis que componen la comarca: Camporrobles, Caudete de las Fuentes, Chera, Fuenterrobles, Requena, Sinarcas, Utiel, Venta del Moro i Villargordo del Cabriel.

Leave a Reply