ActualitatPacte Territorial per a l’Ocupació Castelló NordPactesPactes Castelló

El Pacte Territorial per l’Ocupació Castelló Nord organitza una xarrada informativa del programa CREATURISME

By 11/10/2023No Comments

l’Objectiu de la xarrada és promoure les relacions públic-privades en el sector turístic.

El passat 14 d’octubre el Pacte per l’Ocupació Castelló Nord va organitzar al Palau de Villores de Sant Mateu (Castelló) la presentació del programa Creaturisme, promogut des de Turisme Comunitat Valenciana (TCV).

Des del Pacte un dels objectius és col·laborar en l’impuls de les empreses que estan treballant en la destinació, fomentar les relacions públic-privades així com els programes promoguts des de les institucions públiques, en aquest cas des de TCV.

La xarrada, impartida per Mavi Franco, tècnica de la Secretaria Tècnica de Creaturisme, va començar amb la definició del programa Creaturisme com l’estratègia de Turisme Comunitat Valenciana per al desenvolupament i impuls de programes de producte turístic altament especialitzats i de base experiencial, amb la finalitat de posar-los en el mercat d’una manera estructurada i cohesionada. Es va detallar el funcionament del programa, així com els protocols, compromisos i beneficis d’estar adherit. Recalcar que l’adhesió al programa és d’accés gratuït i lliure per a totes les empreses i entitats que comercialitzen serveis turístics que es desenvolupen dins de la Comunitat Valenciana, sempre que aquests tinguen un caràcter experiencial.

Van ser un total de 22 assistents els que van assistir a la xarrada, provinents dels municipis que integren el Pacte i d’àmbits com la restauració, el turisme actiu, guies turístics i organització d’esdeveniments.

La xarrada va resultar molt dinàmica i pràctica, participant de manera activa els assistents, transmetent els seus dubtes i necessitats concretes segons el seu model de negoci.

Leave a Reply