ActualitatAcord territorial per l'Ocupació Camp de TúriaPactesPactes València

La Mancomunitat Camp de Túria continua colze a colze al comerç local de la comarca

By 14/01/2024No Comments

Des que es creara la marca “Comerç Actiu” que aglutina a les 17 associacions de comerciants de Camp de Túria s’han anat succeint diverses accions per a ajudar en la promoció dels serveis que es presten des de cadascun dels municipis.

En aquesta ocasió, el departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria ha realitzat una campanya de màrqueting de la marca comarcal de comerç “Comerç Actiu”. Dins de les accions destaquen la publicitat en autobusos de rodalia que uneixen els municipis de la comarca amb la capital provincial, la retolació de les portes d’accés del cinema de referència en la zona d’influència de la comarca i la projecció d’un espot abans de les pel·lícules, una campanya de ràdio i televisió i material de marxandatge. En definitiva, una campanya que integra diversos formats i que cerca ser també part de la vertebració de la comarca gràcies al comerç de proximitat.

L’objectiu de la campanya és donar visibilitat a la marca “Comerç Actiu” i fomentar el consum en el comerç local de la comarca de Camp de Túria. D’aquesta manera s’ha donat conèixer la qualitat dels serveis i el bon tracte que reben els clients que trien comprar en els comerços de Camp de Túria.

Comerç Actiu naix de la col·laboració de la Mancomunitat Camp de Túria i de les associacions de comerç, empresaris i artesans de la comarca Camp de Túria. Els comerços de proximitat han unit les seues forces i han creat un missatge comú, dins d’una identitat integradora per a amplificar el seu missatge d’identitat i unitat.

La campanya ha sigut possible gràcies a la col·laboració de la conselleria de Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme i AFIC (Agència per al Foment de la Innovació Comercial).

La Mancomunitat Camp de Túria aposta pel comerç de proximitat i treballa braç a braç amb les associacions per a afavorir el seu creixement i desenvolupament.

Leave a Reply