ActualitatPacte territorial per l'ocupació de la Mancomunitat de l'Alt Espadán-MijaresPactesPactes Castelló

El Pacte Territorial per a l’Ocupació de la Mancomunitat Espadà Millars ha constituït l’equip per a donar continuïtat als seus projectes

By 22/11/2023No Comments

El Pacte Territorial per l’Ocupació de la Mancomunitat Espadà Millars amb seu a Tales ja ha reunit el personal que s’encarregarà de donar continuïtat a les línies d’actuació dutes a terme fins ara, sent aquestes el Turisme actiu i de naturalesa; Sostenibilitat com a eix transversal per a la generació de l’ocupació a través del projecte de compostatge comunitari; i la igualtat d’oportunitats. Ateses les necessitats laborals, econòmiques socials i mediambientals dels diferents municipis que ho conformen.

El projecte pretén impulsar accions que complisquen amb les estratègies d’aquest Pacte i desenvolupades pel mateix a partir del Diagnòstic del programa Avalem Territori, amb l’objectiu fonamental de complir amb els ODS de l’Agenda 2030, en col·laboració amb la Universitat de Castelló.

Aquesta actuació és finançada per LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social, i s’enquadra en el programa AVALEM TERRITORI. Ascendeix a 259.180 euros per a les anualitats 2023 i 2024, i es destinarà per a finançar els costos salarials i de seguretat social del personal contractat fins al 31 de desembre de 2024, així com sufragar costos de materials i publicitat necessaris per a dur a terme el projecte.

Leave a Reply