Amb motiu de la setmana del dia del comerç dilluns passat 23 d’octubre, des del pacte territorial per l’ocupació de la Ribera, es va realitzar una sessió teòrica-pràctica de la mà de Javier Sancho Boils. A la jornada van assistir més de 30 comerços de Carcaixent, la participació dels quals va ser pràctica i enriquidora.

A més a aquesta jornada se li sumaran dues formacions més els dies 21 de novembre a Cullera i 22 de novembre a Alberic. Es tracta d’acostar la INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL a comerços tant de poblacions de la Ribera Alta com de la Ribera Baixa.

La jornada va ser molt pràctica, ja que l’objectiu és acostar eines que els comerços puguen aplicar en el seu dia a dia. Així com casos d’èxit i exemples pràctics reals, fomentant la innovació i l’avantatge competitiu en un mercat cada vegada més digital i dinàmic.

ChatGPT ha aconseguit arribar al milió d’altes en una setmana. Aquesta nova tecnologia ha arribat per a quedar-se, conéixer-la i aprofitar-la marcarà la diferència per a moltes petites empreses.

En aquesta formació es donà a conéixer com la intel·ligència artificial pot ajudar a optimitzar processos, millorar l’experiència de compra o potenciar les vendes en l’àmbit del comerç local.

Els Objectius van ser:
● Adquirir una comprensió sòlida dels conceptes clau de la intel·ligència artificial i la seua aplicabilitat en el comerç local.

● Desenvolupar habilitats pràctiques per a implementar solucions de IA en un entorn empresarial.

● Contribuir al creixement i la competitivitat dels negocis locals mitjançant l’optimització i la innovació.

Ponent extern:

Javier Sancho Boils va ser el ponent de la jornada sobre Intel·ligència artificial, és dissenyador web, fotògraf i docent amb àmplia experiència en el sector del comerç. Després de 10 anys en el sector del retail, des de 2016 dirigeix Andana SOLUTIONS on proporciona solucions en disseny web i formació a empreses i persones que necessiten una presència en internet de qualitat i garanties.

Leave a Reply