ActualitatConsorci per la creació d'ocupació de l'Horta Nord Pactem NordPactesPactes València

El consorci Pactem Nord reuneix a Paterna (Parc tecnològic) a empreses de recent creació en la seua quarta edició de “Cercles d’emprenedoria Pactem Nord”

By 15/01/2024No Comments

L’entitat ha impulsat aquesta línia de treball com a estratègia de consolidació de les empreses en l´Horta Nord.

El Consorci Pactem Nord ha reunit hui un total de 25 empreses de recent creació en una sessió dels “Cercles d’emprenedoria Pactem Nord” duta a terme a Paterna, a l’entitat de gestió i modernització Parc tecnològic, amb l’objectiu d’afavorir la consolidació de l’activitat empresarial d’aquells professionals i empreses recentment impulsades pel servei d’emprenedoria del consorci Pactem Nord.

Amb aquesta iniciativa s’ha creat una xarxa col·laborativa d’empreses i un espai viu entorn de la gestió estratègica de l’empresa, i des de 3 dimensions: Sociolaboral, digital i mediambiental. En aquesta quarta edició, s’hi ha treball en tot al màrqueting digital i com generar negoci a través de les xarxes socials.

Des de Pactem Nord s’està potenciant Webempresas, perquè totes aquestes empreses tinguen eixe espai en línia des d’on donar-se a conéixer en el mapa comercial, així com connectar amb proveïdors pròxims, conéixer el teixit associatiu existent en el territori, estar al dia en matèria d’ajudes i subvencions, etc.

El grup d’empreses participants, conformat de manera molt diversificada, està integrat per diferents subsectors d’activitat, com ara salut, educació, màrqueting, estètica, jardineria, neteja, transport, etc., Es tracta d’un grup d’empreses que tenen la seua seu en 13 municipis de la comarca: Paterna, Burjassot, Godella, Moncada, Rocafort, Massamagrell, El Puig de Santa Maria, Puçol, Meliana, Rafelbunyol, Albuixech, Vinalesa i Alboraia. Totes elles han mostrat un especial interés o sensibilitat a desenvolupar accions de RSE.

Des d’aquest espai l’equip tècnic d’emprenedoria de Pactem Nord treballa amb empreses i emprenedors entorn de tres pilars: empresarial, des del qual es promou el creixement de les noves empreses; sociolaboral, des d’on s’incentiva la creació d’ocupació i la responsabilitat social; i digital, des del qual s’incentiva, a través del “Centre comarcal d’adaptació digital”, la transformació digital de les empreses.

Entitats com Labora o la Fundació la Caixa col·laboren activament amb el servei d’assessorament a persones emprenedores en el marc del Pacte Territorial d’Ocupació que promou una línia de treball fonamental com és l’impuls de noves empreses en el territori com a motor d’ocupació per compte propi i alié en l´Horta Nord.

Leave a Reply