ActualitatPacte Territorial per l’Ocupació Alt MaestratPactesPactes Castelló

Informe del grau de digitalització dels autònoms, productors i empreses de les localitats d’Albocàsser, Benassal, La Torre d’Enbesora, Culla i La Serratella

By 04/04/2023No Comments

El projecte experimental de l’Acord Territorial per al Desenvolupament Local i l’Ocupació Alt Maestrat 2022/2023 realitza un informe del grau de digitalització dels autònoms, productors i empreses de les localitats d’Albocàsser, Benassal, La Torre d’en Besora, Culla i La Serratella.

A més d’analitzar el grau de digitalització el projecte també va actualitzar l’informe de diagnòstic del territori de l’Alt Maestrat realitzat en 2016 per l’IIDL de la Universitat Jaume I.

Les ajudes econòmiques de l’EMPACE per a l’Alt Maestrat 2022-2023 van permetre la contractació d’un tècnic agent digitalitzador per al desenvolupament del projecte experimental. El pacte va estar liderat per l’Ajuntament d’Albocàsser, i format per aquest ajuntament, els ajuntaments de Benassal, la Torre d’en Besora, Culla i la Serratella. Comptant a més amb la col·laboració de la Mancomunitat de l’Alt Maestrat, els sindicats UGT i CCOO, i la Universitat Jaume I.

El projecte experimental per al desenvolupament local i foment de l’ocupació de l’Alt Maestrat 2022-2023 ha dut a terme un informe de digitalització dels productors, autònoms i empreses de la zona amb la finalitat d’analitzar el seu grau de digitalització com a primer pas per a la implantació d’una futura plataforma electrònica que facilite la venda en línia i el posicionament del territori. Per a això es contractà un agent digitalitzador que va actualitzar la base de dades d’empreses i autònoms de la zona, contacte amb totes elles i es va entrevistar amb cadascuna.

El resultat es plasmà en un informe de digitalització generat amb les respostes de més de 190 enquestats que va facilitar el coneixement de l’escenari digital per a la creació d’estratègies de desenvolupament del territori, de l’ocupació i de la innovació en les localitats participants del projecte experimental.

De la mateixa manera, l’agent digitalitzador va actualitzar l’informe de diagnòstic del territori Alt Maestrat 2016 realitzat per l’IIDL de la Universitat Jaume I amb data de 2022. Mostrant els canvis després de l’escenari de pandèmia, així com les febleses, fortaleses, oportunitats i amenaces presents a Albocàsser, Benassal, Culla, la Torre d’en Besora i la Serratella.

Leave a Reply