ActualitatPacte territorial per a l’Ocupació en la RiberaPactesPactes València

Èxit rotund de l’esdeveniment e-Talent a L’Alcúdia: Impulsant el Futur del Talent i l’Ocupabilitat

By 12/10/2023No Comments

El passat 28 de juny es va celebrar en el Centre Públic d’Educació de Persones Adultes Municipal Enric Valor (EPA) de l’Alcúdia una jornada plena d’activitats dissenyada per a optimitzar els perfils professionals i oferir oportunitats d’ocupació a través d’entrevistes de treball en viu amb les principals empreses de la Ribera de Xúquer.

El mes de juny es va presentar la primera edició de l’esdeveniment e-Talent a la Ribera de Xúquer en el qual més de 40 persones van participar. Una jornada que va estar marcada pel seu caràcter dinàmic i repleta de contingut valuós i dirigida a persones en cerca o millora d’ocupació. Durant la sessió, els participants es van embarcar en una sèrie d’activitats dissenyades per a ressaltar les seues habilitats i presentar les seues capacitats de manera efectiva als tècnics de selecció.

L’esdeveniment va començar amb una presentació de la Jornada on els participants es van presentar a través d’una curta presentació dinàmica, amb un discurs breu i persuasiu es van presentar de manera concisa als tècnics de selecció i a la resta de companys, en un temps similar a un viatge en ascensor. Posteriorment, un fotògraf professional va estar disponible per a capturar fotos dels participants de manera individual, brindant una perspectiva visual millorada dels seus perfils professionals.

L’objectiu del taller de fotografia va ser entregar en un pendrive una foto professional als participants perquè puguen mostrar una imatge més professional en els seus perfils.

Al mateix temps que es realitzaven totes les entrevistes en viu els assistents participaren en tallers especialitzats per a millorar la seua marca personal, currículum i presència en xarxes socials.

També va haver-hi un breu descans amb un esmorzar per a recarregar energies i permetre als participants interactuar i compartir idees.

L’epicentre d’aquesta trobada foren les Entrevistes en Viu on empreses destacades de la Ribera de Xúquer van participar de manera altruista per a observar els participants en entrevistes simulades en temps real, brindant valuoses oportunitats per a futures col·laboracions laborals. Cadascun dels participants va passar per totes les empreses assistents per a realitzar les entrevistes en viu.

L’esdeveniment e-Talent pretén realitzar més edicions en altres punts de la comarca perquè siga una oportunitat única per a aquelles persones que busquen potenciar la seua presència en l’àmbit laboral. L’objectiu és brindar un entorn dinàmic i enriquidor perquè els participants puguen aprendre a destacar les seues capacitats i, sobretot, connectar-se amb empreses rellevants de la regió per a millorar la seua ocupabilitat.

Les pròximes cites seran el mes d’octubre a Algemesí i al novembre a Benifaió.

Leave a Reply