ActualitatPacte territorial per l'ocupació de la Mancomunitat de l'Alt Espadán-MijaresPactesPactes Castelló

El nou equip del Pacto territorial por el empleo de la Mancomunidad Espadán-Mijares es reuneix amb els alcaldes i alcaldesses dels municipis que l’integren

By 12/10/2023No Comments

Durant el mes d’agost i principis de setembre es van dur a terme reunions crucials amb els diferents alcaldes i alcaldesses dels municipis que componen el Pacto territorial por el empleo de la Mancomunidad Espadán-Mijares.

En el territori que comprén el pacte, compost pels municipis d’Aín, Alcudia de Veo, Argelita, Ayódar, Espadilla, Fanzara, Fuentes de Ayódar, Ribesalbes, Suera, Tales, Toga, Torralba del Pinar, Torrechiva i Villamalur, s’ha estat treballant durant els últims mesos per a trobar solucions innovadores que aborden els desafiaments econòmics i laborals als quals s’enfronta la regió.

En aquest sentit, el Pacto Territorial suposa una eina essencial per a millorar la qualitat de vida dels habitants de la zona, ja que amb la seua estratègia es realitzaran accions que aborden la gestió dels residus que es generen en l’àmbit local.

D’altra banda, el Pacto també s’enfocarà en la promoció del turisme sostenible com una font important d’ocupació a la regió. Els alcaldes consideren que el ric patrimoni natural i cultural d’aquest territori ofereix oportunitats úniques per al creixement del turisme, la qual cosa al seu torn afectarà la creació directa o indirecta de llocs de treball relacionats amb el sector.

Leave a Reply