ActualitatAcord territorial per a l'ocupació i el desenvolupament local Alcoi - Ibi - OntinyentPactesPactes Alacant

L’Acord Territorial per l’Ocupació ACTAIO inicia les seues activitats amb una forta aposta per les xarxes socials

By 12/10/2023No Comments

El pacte territorial ha començat des de l’inici del projecte a publicar tot el contingut i activitats que realitzen per les xarxes socials.

Fa ja uns mesos vam veure un canvi en la imatge corporativa del pacte, i és que ara ACTAIO ha modernitzat el seu contingut, adaptant-lo a les noves exigències del panorama digital realitzant publicacions en diferents formats: vídeos en YouTube, directes, etc. Però ara ho veurem amb una mica més de detall.

Si alguna cosa caracteritza aquest pacte és la quantitat de recursos que elabora, i la manera de comunicar-los és majoritàriament per les xarxes socials. És ací on podem veure vídeos de TikTok, reels d’Instagram o shorts en YouTube, mostrant diferents temes relacionats amb l’àmbit de l’ Ocupació i Desenvolupament Local, i molts també al voltant de la Formació Professional.

El personal tècnic de l’equip sap que una gran part del públic al qual volen arribar és jove, i per això utilitzen aquest tipus de formats i continguts, per a fer més accessible la informació amb les ferramentes digitals que els joves més utilitzen en el seu dia a dia.

Continguts curts de temes concrets, això és el que veiem en els seus perfils, però també desenvolupen qüestions d’interés, com errors en la cerca d’ocupació o entrevistes a professionals rellevants del territori. Els últims dos recursos van ser una entrevista al dissenyador gràfic Pepe Valiente i una píndola formativa que va ser emesa en directe per YouTube. Totes aquestes peces es poden trobar en les seues xarxes socials, però estan íntegres en Spotify i YouTube.

Han dut a terme aquesta digitalització mantenint l’essència del treball que portaven realitzant des de fa temps. Han transformat els antics “Café amb empreses” a un format de pòdcast que a més també es pot veure en YouTube, igual que els “Directes cap a l’ocupabilitat” o els “Tours Virtuals”.

En totes les seues accions deixen constància de a qui pertanyen, i és que es tracta de l’actual projecte EMPACE 2023-2024 d’ACTAIO, un programa d’ocupació i desenvolupament local participatiu i sostenible a la Comunitat Valenciana subvencionat per LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social, que forma part del programa AVALEM TERRITORI i que actualment lidera l’ajuntament d’Ontinyent.

Si voleu comprovar si tot el que diem és cert, només cal buscar @actaio en qualsevol xarxa social i allí ens veiem.

Leave a Reply