ActualitatPacte territorial per l'ocupació de la Plana BaixaPactesPactes Castelló

El Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana organitza un cicle de formacions relacionades amb el sector agroalimentari i agroturístic

By 12/10/2023No Comments

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’ocupació de la Plana Baixa col·labora amb l’Estació Experimental Agrària de Vila-real, Servei de Transferència de Tecnologia, per a organitzar un cicle de formacions relacionades amb el sector agroalimentari i agroturístic concedit per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

L’alumnat objectiu d’aquests cursos són les empreses de distribució o producció de fruites i hortalisses, cooperatives agroalimentàries, xicotets productors i empreses de transformats agroalimentaris, botigues de fruites i hortalisses, productors ecològics o empreses de restauració i agroturisme localitzades en el territori de la Plana Baixa que vulguen millorar la comercialització dels seus productes i serveis.

El primer curs “Màrqueting digital agroalimentari: Internet i Xarxes Socials” es va organitzar en el municipi de Nules del 6 al 8 de juny, amb l’objectiu de formar als participants en la transformació digital d’una empresa tradicional mitjançant eines digitals. Es donaren les pautes per a elaborar un pla de màrqueting i es van mostrar els beneficis de dissenyar una estratègia de continguts en xarxes socials.

El segon curs “Millora de la comercialització agroalimentària i agroturística”, que tindrà lloc entre el 26 i el 28 de setembre en la localitat de la Llosa, està enfocat en la professionalització i millora del sector agroalimentari a través d’una comercialització efectiva i eficient i que abasta canals de venda més enllà dels tradicionals.

L’última formació es realitzarà en el municipi de la Vilavella entre el 27 i el 30 de novembre, i contempla noves idees de negoci agroalimentari i agroturístic.
Totes les formacions són gratuïtes i les inscripcions encara estan obertes. Les persones interessades tan sols hauran de mostrar el seu interés a través del correu: esexag_vilareal@gva.es, telefonar al 964 33 66 20 o emplenar el formulari en https://agroambient.gva.es/es/web/desarrollorural/proximos-cursos

Leave a Reply