ActualitatPacte per a l'Ocupació en la ciutat de ValènciaPactesPactes València

València Activa i l’associació AJEV s’alien per a fomentar la consolidació i la igualtat en l’àmbit empresarial

By 12/10/2023No Comments

Paula Llobet: “la col·laboració pública-privada és necessària per a millorar la competitivitat de les nostres empreses, i en això treballa AJEV, un agent clau en el sistema organitzatiu valencià”

La regidora d’Emprenedoria, Formació i Ocupació, Paula Llobet, ha signat un conveni de col·laboració amb la presidenta de l’Associació de Joves Empresaris, Paz Navarro García, que formalitza l’acord entre l’Ajuntament i AJEV per a fomentar la consolidació i la igualtat en l’àmbit empresarial. Tal com ha assenyalat la regidora Llobet, “la col·laboració pública-privada és clau per a millorar la competitivitat de les nostres empreses, i en això treballa AJEV, un agent clau en el sistema organitzatiu valencià”.

L’acord busca reforçar les vies de col·laboració entre l’Ajuntament de València i l’Associació de Joves Empresaris/àries de València (AJEV) per a impulsar la consolidació d’empreses joves i permetre’ls afrontar els reptes que planteja l’escenari econòmic actual. Així es va acordar durant la reunió mantinguda fa setmanes entre la regidora d’Ocupació i Emprenedoria i la presidenta de l’entitat.

“La col·laboració pública-privada és necessària per a millorar la competitivitat de les nostres empreses, i en això treballa AJEV, un agent clau en el sistema organitzatiu valencià, una entitat que genera oportunitats per als nostres empresaris per impulsar la creació i la consolidació empresarial i dinamitzar el nostre sector econòmic local”, ha manifestat Llobet.

Suport municipal

Per part seua, Paz Navarro ha subratllat “l’objectiu fonamental d’AJEV, que és fomentar el creixement i consolidació de les nostres joves empreses valencianes”. Per a això, l’entitat duu a terme programes com els denominats ‘Operació Consolida’, o ‘AJEV Woman’. “Comptar amb el suport de l’Ajuntament de València demostra que som capaços de generar un impacte real en les nostres empreses i que continuarem fent-lo i aportant valor”, ha afegit Navarro.

‘Operació Consolida’ és un programa formatiu de huit sessions la finalitat de les quals és ajudar les empreses a detectar les seues mancances, els seus problemes i necessitats a través de l’accés a noves fórmules que permeten enriquir els seus negocis. Per part seua, ‘AJEV Woman’ és una iniciativa dirigida a fomentar la igualtat empresarial a través de tallers per a potenciar la confiança en les dones empresàries, organitzar trobades amb referents femenins en diferents sectors, i un esdeveniment per a generar el màxim impacte en relació al poder de l’empatia en l’àmbit de la igualtat.

Al costat de tot això, la col·laboració preveu també la convocatòria dels Premis AJEV, que busquen “reconéixer, premiar i incentivar la labor i trajectòria dels joves empresaris i empresàries de València i província a l’hora de construir i consolidar els seus negocis”.

Leave a Reply