ActualitatAcord comarcal en matèria d'ocupació i desenvolupament local en la Marina AltaPactesPactes Alacant

PACTE’MA potencia la visibilitat dels seus projectes a través de telegram

By 12/10/2023No Comments

Des dels projectes de pacte’MA i Creama, som conscients del valor afegit que suposa que la ciutadania siga coneixedora dels resultats i les línies d’acció que es desenvolupen en aquests, així com, de donar-los participació en l’evolució dels mateixos.

Amb aquest propòsit, des de l’equip dels Projectes Territorials s’ha iniciat una campanya de presència en xarxes socials amb un pla de comunicació conjunt i coordinat per a fer arribar al conjunt de la Marina Alta les fites i informació rellevant de l’Observatori Marina Alta, la Xarxa Agrícola i Passaport Marina Alta.

https://t.me/observatorimarinaalta

https://t.me/xarxaagricola

https://t.me/passaportmarinaalta

A més de les publicacions que es realitzen a través dels comptes de Creama en Facebook i Twitter, cada projecte està present en la xarxa Telegram amb difusions periòdiques de dades d’interés i informació important relacionada amb la seua activitat per a tota aquella persona interessada en el desenvolupament de la nostra comarca.

Si la generació d’un nou model turístic, la revitalització del sector agrícola o poder disposar de totes les dades estadístiques de la comarca i els seus municipis, són temes que t’interessen, no dubtes a seguir-nos en Telegram per a estar al dia de la realitat del nostre territori.

Els projectes de pacte’MA i CREAMA, com a secretaria tècnica del Pacte, es desenvolupen dins del programa Avalem Territori, subvencionats per LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social.

Leave a Reply