ActualitatPacte territorial per l'ocupació de la Plana BaixaPactesPactes Castelló

El Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana consolida el Servei Itinerant

By 10/07/2023No Comments

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’ocupació de la Plana Baixa ofereix de manera permanent el Servei Itinerant dins dels municipis consorciats per a atendre de manera individualitzada a persones interessades en la cerca o millora d’ocupació, emprenedors i empreses.

El Servei Itinerant es va iniciar en 2020 en els municipis consorciats de la Plana Baixa oferint atenció individualitzada a persones interessades en la cerca o millora d’ocupació, emprenedors i empreses, i es consolida any rere any convertint-se en un servei demandat pel ciutadans.

En l’últim any s’ha atès a més de 300 persones, i en aquest primer trimestre de 2023 a més de 100. Tendència que posa de manifest l’interés per part dels demandants.

Els usuaris s’han mostrat interessats en les accions dirigides cap a la millora de la seua ocupabilitat, entre les quals destaquen el diagnòstic d’ocupabilitat i acompanyament personalitzat, l’assessorament individualitzat per a la millora del seu currículum, ajuda per a l’aplicació tècnica en la cerca activa d’ocupació, informació sobre la situació del mercat de treball, polítiques actives d’ocupació i oferta d’altres programes.

També s’ha oferit orientació en la millora de la qualificació professional, analitzant els recursos formatius existents i disponibles, ajustats a les necessitats de les persones usuàries.

Pel que respecta a l’emprenedoria en aquest primer trimestre s’ha realitzat un nombre significatiu d’atencions a emprenedors dins del territori, acompanyant-los en el procés de posada en marxa del seu negoci al costat de professionals.

Finalment, s’ha oferit informació i assessorament a empreses en matèria de tràmits, subvencions i ajudes existents, així com gestió d’ofertes d’ocupació, identificació de necessitats de personal i formació o transmissió d’empreses.

Leave a Reply