ActualitatPacte Territorial per a l’Ocupació Castelló NordPactesPactes Castelló

El Pacte territorial per l’Ocupació Castelló Nord ha organitzat un curs de Gestió d’Allotjaments Rurals a Sant Mateu

By 15/12/2021No Comments

Formació i ocupació són els dos eixos de treball del Pacte Castelló Nord. L’impuls d’accions formatives és un element bàsic per aconseguir una millora en l’ocupabilitat, ja que la formació és un factor determinant en l’ocupació. Una formació fonamental per tal d’aconseguir i garantir un major rendiment al lloc de treball i competir des de la gestió del coneixement, a més d’afavorir l’autoestima, motivació i confiança del treballador, donant-li competències molt valuoses en entorns canviants, com el que ens trobem ara, per al qual cal actualitzar-se i adaptar-se.

Detectada des del Pacte la necessitat de formació al voltant de la gestió d’allotjaments rurals es va organitzar el curs «Gestió d’allotjaments Rurals» per tal d’oferir la formació requerida adaptada a les necessitats dels emprenedors i a les necessitats de les empreses del nostre territori. Formem especialistes en aquelles rames que les nostres empreses i emprenedors demanen per millorar la seua competitivitat. Així, el curs ha tingut com a principal objectiu millorar la gestió dels allotjaments rurals, al voltant de les reserves, la recepció i assessorament al visitant de petits allotjaments rurals o situats en entorns naturals.

El curs de Gestió d’Allotjaments Rurals, organitzat pel Pacte Castelló Nord, s’ha impartit del 18 al 22 d’octubre al Palau de Villores de Sant Mateu, i ha tingut una gran acceptació amb 17 inscrits. El curs s’ha dirigit a empleats, autònoms, emprenedors i aturats, i els alumnes estaven directament relacionats amb la gestió d’allotjaments rurals, bé perquè ja gestionaven un o bé perquè estaven interessats a posar en marxa un allotjament, com a emprenedors. La procedència dels alumnes era dels pobles que pertanyen al Pacte: Sant Mateu, Cervera del Maestre, La Jana o Rossell.

El curs ha sigut semipresencial, dilluns i divendres presencial, i dimarts, dimecres i dijous on line, estant enfocat en la gestió d’allotjaments rurals, gestió de reserves, recepció de clients en petits allotjaments, procés de check-in i check-out. A més, s’han donat les pautes per tal d’orientar a l’hoste amb informació general, itineraris, recursos turístics i serveis, etc., un aspecte prioritari a l’hora de donar a conéixer els recursos locals.

Leave a Reply