ActualitatPacte territorial la Costera la CanalPactesPactes València

El Pacte Territorial Costera-Canal finalitza projecte amb balanç molt positiu

By 28/04/2022No Comments

Entre les accions dissenyades, el servei d’orientació laboral, s’ha centrat tant en atencions personalitzades com grupals.

El Pacte Territorial Costera-Canal ha assessorat a prop de 300 usuaris en el transcurs del projecte “Impulsant La Costera-Canal”.

Desgranant aquesta estadística, una dada a destacar és l’elevada participació de dones durant el projecte, amb un 60% del total a la comarca de La Costera. Pel que respecta a la Canal de Navarrés, el percentatge és lleugerament inferior, un 45%.

Pel que fa al total de persones ateses, el municipi amb més participació en aquest servei ha sigut Enguera, amb 61 usuaris, dels quals 28 han obtingut un contracte laboral durant l’execució del programa.

Seguidament, els municipis en els quals hi ha hagut més atencions després de la capital de la Canal de Navarrés han sigut l’Alcúdia de Crespins (44); El Genovés (24); Llocnou d’en Fenollet (15); Moixent (17); Bicorp (9); i Navarrés (14).

El resultat de tals atencions, que no són puntuals, sinó s’acompanya d’un seguiment continu amb els usuaris, arriba fins i tot al 100% d’inserció, com és el cas de Barxeta, La Llosa de Ranes i Novetlè. A aquests municipis els segueixen l’Alcúdia de Crespins amb un 48%; El Genovés amb 58%; Torrella amb 50%; Moixent amb 47%; Enguera amb 46%; i Bicorp amb un 44%.

Respecte als sectors d’inserció són molt variats, repartint-se de manera equitativa entre el sector agrícola, industrial, de la construcció, serveis i programes municipals i mancomunats per a la inserció laboral com ara tallers d’ocupació; i en menor mesura, en hostaleria.

Finalment, cal destacar que el Pacte Costera-Canal ha habilitat recentment un grup privat de Facebook específicament per a la difusió d’ofertes d’ocupació i que ja acumula 700 seguidors.

Leave a Reply