ActualitatPacte territorial la Costera la CanalPactesPactes València

El Pacte Territorial Costera-Canal assessora més d’un centenar de persones

By 13/09/2021No Comments

El Pacte territorial ha atés des d’el mes de maig passat a més d’un centenar d’usuaris i usuàries entre la comarca de La Costera i La Canal de Navarrés. Aquest servei, dirigit a persones de totes les edats que estan en cerca activa d’ocupació, ofereix diferents eines per a aconseguir el seu objectiu, a través d’atencions individualitzades, en les quals es marca un itinerari personalitzat i individualitzat, o bé a través de tallers conjunts en els quals s’informa dels principals recursos i instruments en matèria laboral i formativa.

La finalitat d’aquestes tutories personalitzades es basa en facilitar informació sobre els recursos disponibles per a trobar una ocupació afí a la formació i experiència, com ara inscripció a la plataforma Labora, informació sobre ofertes d’ocupació, redacció i actualització de currículum o com enfrontar-se a una entrevista de treball, entre altres.

D’altra banda, també s’ha posat en marxa la creació d’un punt d’atenció a l’emprenedor (PAE). Es tracta d’un servei gratuït l’objectiu del qual és facilitar la creació de noves empreses. Estarà tutoritzat pel personal tècnic del Pacte Territorial Costera-Canal i oferirà assessorament especialitzat i personalitzat a aquelles persones que tinguen una idea de negoci i necessiten posar-la en marxa. S’acompanyarà i assistirà mitjançant els diferents tràmits administratius necessaris per a la constitució i alta en el règim especial de treball autònom (RETA), informació de subvencions i ajudes, així com allò relacionat amb el desenvolupament d’iniciatives empresarials.

Leave a Reply