ActualitatAcord Territorial per a l'ocupació Els PortsPactesPactes Castelló

Realització del I Concurs “Empren Jove” d’idees emprenedores

By 13/09/2021No Comments

La Xarxa reactiva els Ports juntament amb el Grup d’Acció Local Altmaesports ha organitzat el primer concurs d’idees emprenedores per a joves d’entre 16 i 35 anys.

Des del 10 de juliol de 2021 fins al 10 de setembre de 2021, s’han obert les inscripcions per al I CONCURS D’IDEES EMPRENEDORES. El grup d’acció Local Altmaesports juntament amb la Xarxa Reactiva el Ports, han convocat la 1a edició del Concurs “Emprèn Jove”.

L’objecte del Concurs “Emprèn Jove” és seleccionar aquelles idees d’emprenedoria i projectes propis que contribuïsquen al desenvolupament social i econòmic del territori rural, fomentar l’esperit emprenedor dels joves, i premia iniciatives innovadores viables, que oferisquen alguna novetat o resposta a necessitats no cobertes a les comarques.

El premi és de 1800 euros per a despeses de l’any 2022 en assessoria i la creació de la imatge corporativa. El lliurament del premi serà el dia 25 de setembre en la jornada “Emprèn Jove” que es realitzarà en Ares del Maestrat.
Les idees seran valorades segons uns criteris per un jurat el dia 17 de setembre, on els participants també faran una breu presentació de la seua idea. Aquesta idea ha d’estar implementada dins del territori.

Les bases del concurs per poder participar es poden trobar en la pàgina web www.altmaesports.org.

Leave a Reply