ActualitatPacte territorial la Costera la CanalPactesPactes València

El Pacte Territorial Costera-Canal àmplia els seus serveis d’orientació laboral i emprenedoria

By 30/07/2022August 2nd, 2022No Comments
  • El servei de tele orientació, un dels més demandats des que s’ha posat en marxa, ha prestat servei a prop d’un centenar de persones.

El Pacte Territorial ha ampliat el seu catàleg de serveis per a poder arribar al màxim de persones possibles. En concret els dimarts estan destinats al servei a l’assessorament laboral a distància. Entre les funcions que desenvolupa l’equip tècnic estan l’entrevista en línia, mitjançant la qual l’usuari rep assessorament personalitzat sobre el seu procés d’inserció; la realització de consultes puntuals sobre ocupació o formació; i la tutorització per a accedir a materials per a estar actualitzat en matèria de cerca d’ocupació.

Una altra de les activitats que s’estan duent a terme és la tramitació de l’acreditació de competències, amb una alta demanda en la qual ja s’han iniciat més de mig centenar de sol·licituds.

Així mateix, i davant la necessitat dels joves de voler iniciar la seua primera ocupació en època estival, s’ha elaborat una guia per a ajudar-los a trobar-ho. El seu accés està visible en la pàgina web www.pactecosteracanal.com i la seua difusió ha tingut una gran acceptació. No obstant això, l’atenció personalitzada a aquest col·lectiu, l’edat del qual es comprén entre els 16 i 30, continua creixent de forma molt ràpida.

Així mateix, s’estan duent a terme en els diferents municipis que conformen el Pacte, determinades sessions informatives per a persones que estan en cerca d’ocupació o que interessades en crear el seu propi negoci.

Leave a Reply