ActualitatPacte territorial pel desenvolupament local i l'ocupació Plana NordPactesPactes Castelló

El Pacte Plana Alta Nord llança una campanya sobre economia social a les escoles

By 30/07/2022No Comments

El Pacte Plana Alta Nord, a través del seu centre d’emprenedoria social La Niuada, llança una campanya anomenada “Aprén i emprén” per a impulsar l’economia social als centres educatius.

Aprén i emprén és un programa formatiu que treballa en diferents objectius com l’impuls de l’educació en emprenedoria i economia social, el foment de l’associacionisme i el cooperativisme, a més de facilitar eines al professorat en aquests àmbits. El cicle de formacions està dirigit a centres de primària, secundària, batxillerat i FP de les poblacions del Pacte Plana Alta Nord. Tots els continguts de les xarrades i tallers s’adaptaran al nivell d’edat de la classe que els sol·licite.

El cicle de tallers que es realitzarà el curs vinent albergarà entre 3 i 4 sessions amb diferents temàtiques: taller d’economia social, taller d’associacionisme i taller de cooperativa escolar. A més, per a l’alumnat de secundària, batxillerat i FP s’oferirà també un taller d’orientació laboral.

La iniciativa és de caràcter gratuït per als centres educatius i compta amb el finançament de Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social dins del programa Avalem Territori. Per sol·licitar la realització d’aquestes formacions, els centres educatius podran contactar amb el centre La Niuada a través del seu correu electrònic info@laniuada.com.

 

Leave a Reply