ActualitatPacte territorial la Costera la CanalPactesPactes València

El Pacte Costera Canal organitza diferents tallers sobre acreditació de competències i cerca de la primera ocupació

By 14/07/2023No Comments

Es tracta de la segona campanya dirigida al públic que ha finalitzat els seus estudis i desitja incorporar-se en la temporada estival a la seua primera ocupació.

En un esforç per reconéixer i validar les habilitats i coneixements adquirits al llarg de la trajectòria laboral, el Pacte Costanera Canal va realitzar dimarts passat 30 de maig una exitosa Jornada d’Acreditació de Competències Professionals. A l’esdeveniment es desplaçà personal tècnic especialitzat de Tragsa, empresa pública responsable de la gestió de sol·licituds.

L’esdeveniment va atraure una gran quantitat de professionals de diversos sectors i les persones participants van dur a terme in situ la sol·licitud que podrà contemplar i valorar les habilitats pràctiques adquirides en el camp laboral.

Així mateix, unes altres de les accions que el Pacte Costanera-Canal durà a terme entre els mesos de juny i juliol són tallers dirigits especialment al sector més jove de la societat, per a l’orientació de la cerca de la primera ocupació.
Les jornades es realitzaran en els municipis mancomunats i en els centres de formació professional.

Finalment, unes altres de les accions que estan posades en marxa són aquelles especialitzades en el sector de l’hostaleria. A través de sengles reunions realitzades amb les diferents associacions del territori s’ha elaborat una borsa d’ocupació amb joves que desitgen incorporar-se al mercat laboral de bars i restaurants, donat l’auge turístic actual.

Leave a Reply