ActualitatAcord Territorial pel Consell Econòmic i social comarcal Foia de Buñol-ChivaPactesPactes València

Impuls de la digitalització en el mercat laboral d’espais rurals a Yátova

By 14/07/2023No Comments

Recentment s’ha celebrat en la seu de la Mancomunitat de la Foia de Buñol-Chiva una reunió en el marc del programa de foment d’actuacions dels acords territorials en matèria d’ocupació i desenvolupament local 2023/24 que s’està desenvolupant actualment en l’entitat supramunicipal.

En la reunió van tractar assumptes com impulsar les polítiques actives d’ocupació, les oportunitats de treball digital, nous nínxols d’ocupació, possibilitats de teletreball, necessitat de perfils amb formació TIC en els territoris, i aquells aspectes referents al mercat laboral relacionats amb la digitalització.

En els plans i polítiques que es duran a terme es comptarà amb la participació d’actors territorials com ara representants de l’empresariat, els sindicats i altres entitats públiques valencianes. Aquest informe territorial es publicarà en format digital per a la seua consulta.

Es tracta d’un projecte de desenvolupament social i econòmic en el qual sumen aportacions LABORA, la Mancomunitat de la Foia de Buñol-Chiva i la Universitat de València, entre altres persones i entitats, i compta amb la presència del catedràtic de Geografia de la Universitat de València, Jorge Hermosilla.

Miguel Tórtola, president de la Mancomunitat, ha afirmat que “hem de continuar impulsant la creació d’ocupació i la innovació tecnològica per a aprofitar els recursos del nostre territori i els nostres professionals”.

Foia Bunyol Julio23

Leave a Reply