ActualitatPacte per a l'Ocupació en la ciutat de ValènciaPactesPactes València

El coworking d’Espai Lidera obri les seues portes amb set projectes liderats per dones emprenedores de València

By 26/10/2021No Comments

L’Ajuntament de València, a través de València Activa, ha obert les portes del coworking d’Espai Lidera durant el mes de setembre passat. Set dones emprenedores de la ciutat de València han sigut seleccionades aquesta convocatòria per a ocupar aquest espai on, a més, poden crear xarxes de treball, rebre formació i assessorament i, per tant, millorar les seues oportunitats laborals.

La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha recordat que “des de l’Ajuntament de València, a través de València Activa, hem posat en marxa Espai Lidera com un punt de trobada per a dones, on connectar i posar en valor el talent femení que tenim a València. I quina millor manera de generar sinergies que posant a la disposició de les emprenedores valencianes espais de cotreball on teixir xarxes que els permeten avançar i créixer en les seues professions”.

L’objectiu d’aquest espai és millorar les oportunitats per a les dones emprenedores, mitjançant la posada a la seua disposició d’un servei integral de suport a les noves empreses i oferir-los un entorn que afija valor a les empresàries que se situen en ell, tant per la imatge de les seues instal·lacions, en les quals puguen dur a terme negocis amb els seus proveïdors i clientela, com per les prestacions que s’ofereixen.

Entre les emprenedores seleccionades es troba Almudena Ortuño, periodista gastronòmica; Gemma Nadal, agent immobiliari; Rosa Mª Martinez, fundadora d’Integrazafatss, agència inclusiva d’hostesses amb discapacitat intel·lectual; Francesca Flore, dissenyadora i enginyera biomèdica que va decidir fundar la seua pròpia marca d’accessoris i decoracions de moda; Thais Glod, creadora d’Innobound, agència de suport a persones emprenedores i pimes; Raquel Serón, advocada i fundadora de Tachyon; i María Díaz, bibliotecària i documentalista.

En tractar-se d’un sistema de convocatòria contínua, el termini per a la presentació de sol·licituds està obert fins a la modificació o revocació de la present convocatòria, Així doncs, les dones interessades a aconseguir un dels llocs en aquest coworking municipal hauran d’emplenar el formulari d’inscripció publicat en la pàgina web de València Activa.

D’aquesta manera, podran concórrer a aquesta convocatòria dones autònomes, legalment constituïdes, situades en el terme municipal de València.

Leave a Reply