ActualitatPacte territorial per l'ocupació de la Plana BaixaPactesPactes Castelló

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa col·labora amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies organitzant un esdeveniment per a promoure nous vincles en el sector turístic

By 20/06/2022June 22nd, 2022No Comments

El passat 19 de maig del 2022 el Pacte Territorial de la Plana Baixa realitzà al costat de la FVMP la jornada “VINCLES” amb la finalitat de crear noves sinergies dins del sector turístic i així enfortir el teixit empresarial.

Dins de les línies d’actuació que es treballen des del Pacte Territorial de la Plana Baixa, es treballa de manera paral·lela la part de l’ocupació, la formació i l’emprenedoria juntament amb la dinamització del turisme en el territori. L’estratègia per a aconseguir aquesta unió es fa sota Castelló Sud, la marca turística que agrupa els municipis consorciats d’Alfondeguilla, Almenara, Artana, Eslida, La Llosa, La Vall d’Uixó, La Vilavella, Moncofa, Nules i Xilxes.

Entre algunes de les actuacions que es realitza des de Castelló Sud es troba la posada en marxa del Pla de Dinamització i Governança Turística, com a estratègia turística del territori del sud de Castelló com a destí. A més de la creació d’un club de producte al qual les empreses del sector turístic poden adherir-se per a beneficiar-se de moltes de les accions que es duen a terme.

Per a dinamitzar aquest sector sorgeix la idea al costat de la FVMP d’organitzar la jornada denominada “VINCLES” dirigida a impulsar l’activitat del sector turístic i possibilitar a les empreses i emprenedors del territori, poder formar part del club de producte i rebre informació, assessorament i formació.

Per a aconseguir que es creen noves sinergies l’esdeveniment s’organitza com a concepte de networking, de manera més informal, perquè les persones que assistisquen puguen generar noves relacions.

Arribat l’esdeveniment, es va comptar amb la participació reeixida de 15 empreses, on 4 d’elles van exposar els seus casos d’èxit en el territori i la resta a través de la dinàmica d’elevator pitch, va poder compartir la seua activitat empresarial. En tot moment es va fomentar un clima de participació, en el qual com a resultat es va obtindre la creació de nous vincles enfortint la xarxa del territori de la Plana Baixa.

Leave a Reply