ActualitatPacte Territorial per l'Ocupació de la Vall del VinalopóPactesPactes Alacant

Pacte Territorial per l’us de la Vall del Vinalopó, el valor de les xarxes externes

By 20/06/2022June 22nd, 2022No Comments

En el nostre projecte “CONNECTA VINALOPÓ” no sols avancem en la importància de crear i establir xarxes internes, també apostem per generar xarxes externes, fomentant sinergies entre les diferents institucions.

Des del CONSORCI INTERMUNICIPAL PACTE TERRITORIAL PER L’OCUPACIÓ DE LA VALL DEL VINALOPÓ tenim clara la nostra missió: connectar a tots els agents implicats en la societat per a impulsar i millorar l’ocupació i l’ocupabilitat en el nostre territori, i traslladar aquesta missió a Institucions i Entitats del nostre entorn.

Participem de manera activa en conjunt amb l’Equip Avalem Territori de la Universitat d’Alacant en el context d’Innovació Territorial, tractant d’evidenciar i valorant els Béns d’Interés Cultural (BIC) identificats a les nostres comarques, recopilant informació i planificant la gestió del patrimoni com a possibilitat de generació d’ocupació.

Agraïm enormement la possibilitat d’aquesta participació en la publicació que veurà la llum en breu, ja que ens permet continuar avançant en els nostres objectius.

Igualment, col·laborem amb FVMP, a través del seu AODL i les seues ADL, participem de reunions conjuntes en les quals s’evidencia el complementari dels nostres projectes per a la coordinació d’accions de desenvolupament local i desenvolupament territorial.

Ha sigut un període de temps en el qual hem fet moltes coses, però sempre són poques per a dinamitzar i millorar l’ocupació i l’ocupabilitat de la nostra zona. Per això millorem a cada pas i ens esforcem per crear un espai comú des del qual treballar de manera conjunta per a aconseguir aquests objectius.

Com a última anotació, només recordar que és possible seguir a Conecta Vinalopó i totes les nostres accions a través de les nostres xarxes socials Linkedln, Facebook i Instagram per a estar a l’última de tots els esdeveniments, entrevistes i notícies relacionades amb el nostre territori.

Leave a Reply