ActualitatUniversitat ValènciaUniversitatsUniversitats AlacantUniversitats Castelló

Arranquen les accions formatives 2022 del programa AVALEM TERRITORI

By 20/06/2022June 22nd, 2022No Comments

El passat 24 de maig, en Urbalab – Gandia es va celebrar la primera jornada de la segona edició del programa formatiu d’AVALEM TERRITORI -2022. LABORA-GVA, juntament amb les Universitats de València, Alacant i UJI-Castelló, i la participació dels Acords Territorials per l’ocupació de la Comunitat Valenciana, han organitzat un CICLE DE JORNADES dirigit al coneixement del programa AVALEM TERRITORI.  

Les jornades són presencials, tenen un caràcter itinerant i són impartides en diferents seus d’alguns dels Pactes per l’Ocupació. Els assistents tenen la possibilitat de la inscripció telemàtica i compten amb assistència en línia, a través de la plataforma Zoom webinar.  

El curs està dirigit a tècnics i responsables locals d’AVALEM TERRITORI, així com interessats en aquest programa de Labora-GVA.  

Es tracat de nou sessions que aborden diverses temàtiques integrades en el programa AVALEM TERRITORI. La primera sessió tracta de realitzar un balanç i valoració del projecte Avalem Territori des de 2017 fins a l’actualitat.  

Altres quatre jornades es desenvoluparan entorn de l’avaluació de projectes experimentals i el sistema d’indicadors per a l’avaluació dels projectes experimentals. Comptaran amb la participació de la totalitat dels pactes i acords territorials per l’ocupació de la Comunitat Valenciana.  

La innovació territorial i la seua relació amb el mercat laboral seran l’objectiu de dos jornades que tractaran el sector logístic i la innovació territorial en l’àmbit del patrimoni cultural. Les dos jornades restants tractaran la digitalització del territori i l’economia social.  

La inscripció és gratuïta, en https://avalemterritori.es/formacio/formacio-pactes-2022/ i en finalitzar el programa s’emetrà un certificat d’assistència per les sessions assistides o en conjunt, si s’ha assistit a diverses jornades programades per a aquest any 2022. 

Leave a Reply