ActualitatAcord comarcal en matèria d'ocupació i desenvolupament local en la Marina AltaPactesPactes Alacant

Creama Dénia i la Xarxa Agricola organitzen un curs orientat a l’emprenedoria agroalimentària

By 11/05/2023No Comments

El curs organitzat per CREAMA Dénia, amb la col·laboració de Xarxa Agrícola, se centra en el màrqueting digital adaptat al sector.

Aquest dimarts 18 d’abril arranca el curs d’Emprenedoria Agroalimentària enfocada en el màrqueting digital adaptat al sector, concretament en la utilització d’internet i xarxes socials. Aquest curs, s’imparteix en la seu de Creama a Dénia al carrer Pedreguer, 24, amb horari de 10h a 13h els dies 18, 19 i 20 d’abril.

La Xarxa Agrícola posa especial èmfasi en la innovació en el sector agrícola, ajudant amb aquests cursos al fet que les i els agricultors de la Marina Alta estiguen cada vegada més capacitats per a emprendre en el seu negoci amb èxit i garanties.

Resulta important destacar que la realització d’aquest curs atorga l’obtenció d’un certificat oficial de la Conselleria d’Agricultura.

Durant el 2022 i aquest 2023 Creama a través de les seues agències locals, juntament amb la Xarxa Agrícola, està organitzant una sèrie de jornades i cursos de formació agroalimentària impartida pel Servei de Transferència de Tecnologia de la Conselleria d’Agricultura.

Pot ampliar informació sobre aquests cursos a través del correu electrònic xarxaagricola@creama.org o en el telèfon 96.642.6012.
Els projectes de CREAMA i Pacte’MA estan subvencionats per LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social, dins del programa AVALEM TERRITORI de la Generalitat Valenciana. I s’executen des de CREAMA, com a secretaria tècnica de Pacte’MA en el qual participen 32 municipis -Atzúbia (L’), Alcalalí, Beniarbeig, Benigembla, Benidoleig, Benimeli, Benissa, Poble Nou de Benitatxell (El), Calp, Castell de Castells, Dénia, Gata de Gorgos, Xaló, Xàbia, Llíber, Murla, Ondara, Orba, Parcent, Pedreguer, Pego, Ràfol d’Almúnia (El), Sagra, Sanet i els Negrals, Senija, Teulada, Tormos, Vall d’Ebo (La), Vall de Gallinera (La), Vall de Laguar (La), Verger (El), i Poblets (Els)-, a més de 14 entitats privades i agents socials de la Marina Alta –ADIES PV, Grup Glorieta, UNED, AEHTMA, Cambra de Comerç, Indústria i Navegació d’Alacant, CEDMA, Jovempa, MAE, MACMA, FEVECTA, Creu Roja, UGT, CCOO i STPV-.

Leave a Reply