ActualitatAcord-Pacte Territorial per a la creació d'ocupació i desenvolupament local Racó d'AdemuzPactesPactes València

Rincón Impulsa fomenta el turisme i desenvolupament de la comarca a través de la seua promoció turística en fires

By 11/05/2023No Comments

El departament de Turisme de Rincón Impulsa participa com a expositor en la Fira de les Comarques de València per a exhibir la seua oferta turística.

Els passats 31 de març, 1 i 2 d’abril es va celebrar a València la Fira de les Comarques, una de les fires turístiques més importants de la Comunitat Valenciana organitzada pel patronat de Turisme de la Diputació de València.

L’Acord Territorial “Rincón Impulsa” en representació de la Mancomunitat de Municipis del Racó d’Ademuz va tindre l’oportunitat d’acostar els seus recursos turístics, les seues festes, fires, esdeveniments esportius i sabors a un gran nombre de visitants amb ganes de descobrir la recòndita comarca del Racó d’Ademuz.

A més, gràcies a la col·laboració desinteressada de l’empresa “Delícies Esperiega” es va fer una degustació de la seua ben preuada melmelada de poma Esperiega per a així mostrar la qualitat d’aquesta singular fruita autòctona del Racó d’Ademuz.

Segons afirmen membres de l’organització, la present edició ha superat les xifres quant a nombre de visitants d’anteriors edicions, la qual cosa posa en relleu l’interés dels ciutadans a conéixer la província i el turisme de les comarques d’interior.

Particularment, els nombrosos usuaris que s’acostaven a l’estand del Racó d’Ademuz mostraven especial interés per la xarxa de rutes i senderes, opcions per a turisme familiar, esdeveniments i la celebració de fires com la de la poma Esperiega o la floració de la lavanda.

Rincón Impulsa pretén continuar apostant pel desenvolupament del turisme a la comarca com a part fonamental de l’economia del territori i com a motor d’ocupació i desenvolupament local, que ajude entre altres coses a revertir la situació de despoblació en la qual es troba.

Leave a Reply