El Servei Valencià d’Ocupació i Formació Labora aposta de nou per subvencionar els projectes experimentals presentats per l’Agència de Desenvolupament Comarcal de la Mancomunitat. Aquesta nova subvenció té com a data d’inici el 16 de Novembre del 2020 i finalització el 31 de Març del 2021; dotada amb 117.000 euros i amb fins a quatre tècnics i tres suports administratius.

El Programa de Projectes Experimentals (EMPACE) es realitza a partir de tres eixos/mesures fonamentals. Pel que fa a la primera mesura, se centrarà en les persones desocupades, per a les quals es realitzarà una sèrie de formacions presencials i on line en competències digitals amb la finalitat de facilitar-los més informació sobre com usar-les i a través de quins mètodes per a millorar la seua situació laboral. A més, es farà un estudi dels principals plans socials que duen a terme les entitats bancàries per a fomentar l’ocupació.

Pel que fa a la segona mesura, en funció de les necessitats específiques de cada qual, es farà un estudi de les possibles fonts de finançament i bonificacions. A més, hi haurà un servei d’assessorament sobre les diferents eines tècniques i els programes informàtics més importants que puguen facilitar el treball i la comunicació amb els seus clients.

I, finalment, l’emergència de nous models productius per a les petites i mitjanes empreses ens porta a la tercera mesura: acompanyament i manteniment de les pimes. Per a això, es contactarà amb les empreses de la comarca i, en funció de les seues necessitats, es proposaran diferents plans de vendes i de màrqueting.

Aquest servei s’oferirà tant als Ajuntaments de la Comarca com en la seu de la Mancomunitat de la Foia de Buñol-Chiva.

Leave a Reply