ActualitatPacte territorial la Costera la CanalPactesPactes València

El Pacte Costera-Canal ultima les seues actuacions per al foment de l’emprenedoria

By 29/12/2020No Comments

El personal tècnic del Pacte Costera Canal està perfilant les accions per a contribuir a la reconstrucció econòmica del teixit empresarial del seu territori, unes activitats que estaran dirigides a persones autònomes i petites empreses, i en les quals se donarà especial atenció al comerç local.

La posada en pràctica del denominat coaching i l’ús de la tecnologia, tindran un paper destacat en la metodologia que s’utilitzarà per a desenvolupar les accions d’aquesta línia. Constarà de diversos mòduls on s’alternaran les sessions teòriques conjuntes, bé de manera presencial, bé on line, amb les atencions individualitzades per a permetre un millor anàlisi, assessorament i seguiment de l’activitat econòmica. Els grups de treball oscil·laran entre 8 i 10 persones i entre les activitats proposades es tractarà de promoure la comunicació i col·laboració empresarial.

De manera paral·lela, durant el desenvolupament del projecte, es donarà de nou impuls al programa Mentor, un programa que va nàixer al 2017 i que pretén convertir-se en referent del territori. A través de l’actualització i millora de la base de dades de contactes veurà la llum la creació d’un “Banc de necessitats i recursos” per a la detecció d’oportunitats de desenvolupament.

D’altra banda, el personal tècnic del Pacte, ha format part del procés participatiu per a la definició del Pla d’Ocupació Juvenil de l’Ajuntament de Xàtiva, CreemOcupacióJove. Es tracta d’un ambiciós projecte en el qual tenen cabuda totes les organitzacions, associacions i entitats de la ciutat amb visió d’impulsar l’emprenedoria entre la població més jove i plasmar la seua realitat actual amb l’ocupació.

Leave a Reply