ActualitatUniversitat ValènciaUniversitats

Arranquen les accions formatives 2021 del programa AVALEM TERRITORI

By 16/06/2021No Comments

El passat 1 de juny, en la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta (Alzira) es va celebrar la primera jornada del programa formatiu d’AVALEM TERRITORI -2021. LABORA-GVA, juntament amb les Universitats de València, Alacant i UJI-Castelló, i la participació dels Acords Territorials per l’Ocupació de la Comunitat Valenciana, han organitzat un CICLE DE JORNADES dirigit al coneixement del programa AVALEM TERRITORI.

Les jornades són presencials, tenen un caràcter itinerant i són impartides en seus diferents d’alguns dels Pactes per l’Ocupació. Els assistents tenen la possibilitat de la inscripció telemàtica i compten amb l’assistència en línia, a través de la plataforma Zoom webinar.

El curs està dirigit a tècnics i responsables locals del programa AVALEM TERRITORI, així com interessats en aquest programa de Labora-GVA.

El programa comprén 13 sessions que aborden diverses temàtiques integrades en el programa AVALEM TERRITORI. Les tres primeres sessions es dediquen a explicar AVALEM TERRITORI des de diversos punts de vista: la primera se centra en la conceptualització, balanç i visió local; la segona tracta la definició, resultats i models en el territori; i la tercera explica la relació existent entre AVALEM TERRITORI i el desenvolupament local, territorialitat i oportunitats a les comarques rurals.

Altres tres jornades es desenvoluparan entorn de l’avaluació projectes experimentals i comptaran amb la participació de la totalitat dels pactes i acords territorials per l’ocupació de la Comunitat Valenciana.

La innovació territorial i la seua relació amb el mercat laboral seran els objectius de tres jornades que la tractaran en el sector agroalimentari, industrial i turístic.

Les quatre jornades restants tractaran diversos temes d’especial interés per als pactes i acords territorials per l’ocupació, entre ells les bases per a una gestió eficaç de la informació, l’economia social, gestió de fonts de dades i geolocalització, i els processos participatius en Avalem Territori
La inscripció és gratuïta i en finalitzar el programa s’emetrà un certificat d’assistència, segons les sessions assistides o en conjunt, si s’ha assistit a deu o més jornades de les 13 programades per a aquest any 2021.

Leave a Reply