La proposta formativa ha sigut elaborada per l’equip d’ADAPT@+T 22 i dissenyada per a donar resposta a la necessitat de comptar amb un nivell d’anglés especialitzat en enoturisme. Els continguts del curs aporten una aproximació a la cultura, paisatge i patrimoni del vi de Terra Boval.

El “Curs Terra Boval Wine Tourism” naix per a donar resposta a la necessitat plantejada per ocupadors i demandants d’ús del sector turístic, després de l’èxit obtingut en les dues edicions anteriors del Curs de Guies Acompanyants de Terra Boval, desenvolupats des del Projecte Experimental d’Ocupació ADAPT@+T. Aquestes formacions han tingut com a objectiu el desenvolupament turístic i les capacitats del territori i ara es completen amb una formació específica amb continguts en anglés sobre un dels sectors més dinàmics de la zona: l’enoturisme.

L’enoturisme és un dels pilars fonamentals del turisme de Terra Boval i exigeix més professionals especialitzats. Una de les formacions més demandades per empreses i professionals són els idiomes i específicament l’anglés aplicat a l’enoturisme. De tots és sabut que qualsevol professió requereix un idioma especialitzat i l’objectiu d’aquest curs és donar resposta a aquesta necessitat de comptar amb un anglés especialitzat, especialment en l’enoturisme de Terra Boval.

Els coneixements que obtindran les persones assistents al curs seran:

–           Aproximació a la nostra cultura, paisatge i patrimoni del vi utilitzant l’anglés com a via de comunicació.

–           Aplicació de la terminologia especialitzada en cadascuna de les fases de l’elaboració dels diferents tipus de vi de Terra Boval i de la DOP Utiel-Requena.

–           Comprensió i expressió de continguts relacionats amb el vi en anglés.

–           Promoció del paisatge i del món del vi, boval fonamentalment, des del punt de vista turístic.

El “Curs Terra Boval Wine Tourism” està dirigit a persones demandants d’ús del sector turístic i enoturístic de la comarca, inscrites en LABORA o treballant en els departaments l’enoturisme dels cellers de Terra Boval, amb coneixements previs d’anglés (nivell B1 MECR). El curs tindrà una duració de 24 hores lectives i es desenvoluparà de manera presencial durant la segona quinzena d’octubre.

Les inscripcions podran formalitzar-se entre els dies 19 i 23 de setembre, mitjançant instància general des de la seu electrònica de la MITV.

ADAPT@+T 22 és un projecte experimental d’ocupació emmarcada en els programes AVALEM TERRITORI i EMPACE del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA), que persegueix els objectius fixats pel Pacte Territorial per l’Ocupació i el Desenvolupament Local, signant per la Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi al costat dels nou municipis de la comarca: Camporrobles, Caudete de las Fuentes, Chera, Fuenterrobles, Requena, Sinarcas, Utiel, Venta del Moro i Villargordo del Cabriel.

Leave a Reply