Acord territorial en matèria d'ocupació i desenvolupament local de la Mancomunitat de l'Interior Terra del ViActualitatPactesPactes València

ADAPT@+T 20 presenta BOVAL HUB, un espai col·laboratiu per a l’emprenedoria de la comarca

By 17/05/2021No Comments

Aquesta nova línia d’actuació pretén fomentar l’emprenedoria del territori, generant una xarxa col·laborativa i de networking per a emprenedors de la zona.

Seguint l’objectiu de desenvolupar programes i línies d’actuació per al foment de l’ocupació que siguen innovadores i eficients per a la comarca, el Projecte Experimental d’Ocupació ADAPT@+T 20 ha posat en marxa el programa BOVAL HUB, que naix com a resposta a la necessitat dels emprenedors del territori de comptar amb un espai col·laboratiu i proveïdor dels serveis necessaris per a l’emprenedoria. El programa també pretén incorporar a persones desocupades per a que desenvolupen la seua proactivitat, iniciativa i autonomia.

BOVAL HUB és una comunitat d’emprenedors, l’objectiu principal dels quals és el de generar una xarxa col·laborativa i de networking perquè totes les persones emprenedores de la comarca troben el suport, la informació i la formació necessària per a enfortir les seues iniciatives i projectes.

Aquesta nova línia d’actuació inicia la seua trajectòria de manera virtual, seguint les mesures sociosanitàries vigents i donant a conéixer aquest nou servei al màxim nombre d’emprenedors del territori. Mes avant es comptaran amb espais de treball compartits (coworking) en diferents punts de la comarca.

Aquesta innovadora iniciativa es va donar a conéixer a representants municipals de la comarca i divendres que ve 5 de febrer s’acostarà a persones emprenedores del territori. La trobada en línia es realitzarà a partir de les 9:00 hores i la inscripció está disponible a través d’aquest enllaç

Contacte: 96 217 35 86 / comunicacion@tierradelvino.es

Leave a Reply