ActualitatPacte per a l'Ocupació en la ciutat de ValènciaPactesPactes València

València Activa recopila iniciatives de l’ecosistema emprenedor valencià per a minimitzar les conseqüències de la COVID-19

By 21/07/2020November 10th, 2020No Comments

L’ecosistema emprenedor i innovador serà clau per a la transformació de sectors com l’oci, turisme, salut, esport o cultura. De tal manera, la Fundació València Activa del Pacte per a l’Ús de la Ciutat de València-Comunitat Valenciana, i en concret VIT Emprén, recopila i posa en valor iniciatives de l’ecosistema emprenedor valencià per a minimitzar les conseqüències de la COVID-19
En el marc dels projectes experimentals subvencionats per LABORA, la Fundació València Activa del Pacte per a l’Ocupació de la Ciutat de València – Comunitat Valenciana, i en concret VIT Emprén recopila i posa en valor iniciatives de l’ecosistema emprenedor valencià per a minimitzar les conseqüències de la COVID-19. D’aquesta manera, la ciutadania pot conéixer de primera mà les iniciatives que l’ecosistema emprenedor i innovador valencià han desenvolupat durant aquest període per a fer front a la COVID-19, a través de la pàgina web de VIT Emprén (www.vitemprende.es).
VIT Emprén forma part dels projectes experimentals de València Activa. Es tracta d’una iniciativa que genera una xarxa d’emprenedors vinculats a l’economia tecnològica a la ciutat de València que posa en valor la col·laboració en activitats d’I+D+i, transferència de tecnologia, generació de xarxes i aprofitament de sinergies entre actors referents en emprenedoria i innovació.
La plataforma reuneix més de 50 projectes innovadors que durant aquest període d’aïllament originat per l’expansió de la COVID-19 han contribuït a minimitzar l’impacte d’aquesta pandèmia en diferents sectors de la societat, com són els sectors de salut, serveis, oci o fabricació.
Es tracta de projectes que aporten informació sobre la propagació del coronavirus, serveis de telemedicina, subministraments de material sanitari o solucions tecnològiques per a simplificar tràmits administratius.
“Des de l’Ajuntament de València i València Activa, a través de VIT Emprén, volem posar en valor totes aquestes iniciatives i oferir un aparador on donar-les visibilitat, perquè tots els valencians i valencianes puguen accedir a elles de manera senzilla”, va afirmar Pilar Bernabé, responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, qui ha agraït a tota la comunitat emprenedora que “hagen aportat el seu granet d’arena en aquesta crisi”.
Així mateix, la regidora ha explicat que “l’ecosistema emprenedor i innovador serà clau en aquesta nova normalitat, ja que serà qui afavorisca la transformació de sectors tan importants com la salut, l’oci, el turisme, l’esport o la cultura”, uns sector que, tal com ha subratllat, “tindran un paper molt important en la nostra adaptació al futur”.
https://vitemprende.es/es/iniciativas-de-las-startups-valencianas-para-minimizar-las-consecuencias-de-esta-pandemia.html

Leave a Reply