ActualitatPacte per a l'Ocupació en la ciutat de ValènciaPactesPactes València

València Activa presenta Espai Lidera, un lloc de trobada i referència per a dones valencianes

By 10/11/2020No Comments

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, i la responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, han presentat Espai Lidera, posat en marxa per la Fundació València Activa del Pacte per a l’Ocupació de la Ciutat de València – Comunitat Valenciana, en el marc dels projectes experimentals subvencionats per LABORA.

Espai Lidera és el nou punt de trobada i de referència per a dones de la ciutat de València, on el lideratge, l’emprenedoria i la formació són els protagonistes.
Situat en la nova seu de València Activa (Guillem de Castro, 37), serà un lloc on les dones valencianes podran crear xarxes de treball i on es visibilitzarà i posarà en valor el talent femení, connectant-lo i creant referents que afavorisquen la lluita contra el sostre de cristall. Aquest centre alberga un coworking, una sala de reunions i aules de formació, així com la Unitat d’Igualtat València Activa, tot un espai en el qual referenciar i potenciar el talent de les dones de la ciutat i des d’on es treballa per a trencar la bretxa de gènere.

Espai Lidera té com a objectiu fomentar i visibilitzar el lideratge i el talent de les dones, donant cabuda a casos d’èxits de professionals valencianes i convidant al networking entre elles perquè puguen teixir xarxes que els permeten avançar i créixer en les seues professions.

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha explicat que “fa uns anys vam veure que feia falta una xicoteta revolució per a continuar treballant per la igualtat de gènere des de l’Ajuntament de València i així va nàixer la plataforma TreballemIguals i així naix Espai Lidera, un lloc de referència i inspiració per a les xiquetes i joves valencianes”.

Per part seua, la responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha explicat que “volem que aquest espai s’òmpliga de persones talentoses i inspiradores. Des d’aquest lloc treballarem perquè la #igualtat laboral i salarial siga una realitat”.

“Amb Espai Lidera volem visibilitzar els casos d’èxit de dones que accedeixen a llocs de lideratge i impulsar polítiques perquè cada vegada siga menys excepcional que les dones estiguen en llocs de decisió”, ha destacat Bernabé.
Amb la creació d’aquest centre de lideratge femení es fa un pas més en el marc de la plataforma TreballemIguals, una iniciativa que pretén ajudar les dones a trencar el sostre de cristall, frenar la bretxa digital, ja que és la primera agència de desenvolupament que se centra exclusivament en les dones a Espanya, segons ha destacat la regidora.

A l’acte de presentació van assistir representants del patronat de la Fundació València Activa del Pacte per a l’Ocupació Ciutat de València, així com representants d’organitzacions empresarials i directives valencianes.

Leave a Reply