ActualitatAcord territorial per l'Ocupació Camp de TúriaPactesPactes València

Tornen els plans d’ocupabilitat en format presencial a Camp de Túria

By 24/11/2022No Comments

L’objectiu és ajudar les persones que estan en cerca activa d’ocupació.

Llíria, 31 d’octubre de 2022. La Mancomunitat Camp de Túria, a través de l’Acord, torna a oferir els Plans d’Ocupabilitat per a ajudar a les persones que estan en cerca activa d’ocupació una nova oportunitat laboral.

Així, aquesta mateixa setmana ha començat a treballar un nou grup a Vilamarxant. Aturats de Náquera i Vilamarxant participen en aquest nou pla. En les pròximes setmanes s’obriran nous Plans d’Ocupabilitat en altres municipis de la comarca. El següent començarà el 7 de novembre a Bétera.

El Pla d’Ocupabilitat consta de quatre sessions presencials on es tracten aspectes tan importants com les claus per a afrontar amb èxit una entrevista de treball, el coaching o l’orientació laboral; a més d’oferir les eines necessàries per a fer un bon currículum i conéixer on estan les ofertes d’ocupació.

Si alguna persona de Camp de Túria està desocupada o vol canviar de treball i està interessada a formar part dels nous grups d’ocupabilitat pot telefonar al 627645037 o al 664533570 i el personal tècnic li oferirà més detalls de les sessions.

L’Acord Camp de Túria és una actuació subvencionada per LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social. A més, l’actuació correspon al programa AVALEM TERRITORI.

Leave a Reply