ActualitatPacte Territorial per l'Ocupació de la Ciutat d'AlacantPactesPactes Alacant

“L’OPORTUNITAT ESTÀ EN EL TEU BARRI”: Nova campanya de publicitat del projecte Impulsalicante Barris i Pedanies, de l’Agència Local de Desenvolupament, Econòmic i Social de l’Ajuntament d’Alacant

By 24/11/2022No Comments

Sota l’eslògan “L’Oportunitat està en el teu barri” s’ha posat en marxa la nova campanya de Publicitat del Projecte Experimental Impulsa Barris i Pedanies IV.

El punt fort de la campanya es visibilitzar amb quatre accions de Street Màrqueting, que tindran lloc en diferents punts de la ciutat i que suposen una fantàstica ocasió per a acostar al públic el nostre Servei d’Orientació, Assessorament i Emprenedoria, fent-los saber que poden comptar amb nosaltres i, sobretot, per a conéixer les seues inquietuds. L’objectiu principal d’aquestes accions és acostar a peu de carrer aquest servei, perquè arribe la informació a totes aquelles persones que no tenen xarxes socials o no es manegen bé amb internet.

Amb aquesta campanya es dóna a conéixer el Servei d’Orientació, Assessorament i Emprenedoria a persones que estan buscant treball, que desitgen millorar la seua formació o es plantegen muntar el seu negoci- Aquest servei es diferencia de la resta en el fet que acosta els nostres orientadors als barris i pedanies més allunyats de la ciutat d’Alacant.

La campanya compta amb la participació de la ciutadania, a més de la implicació de comerços, empreses, entitats, organitzacions i serveis de la zona.

Les localitzacions de les activitats de Street Màrqueting han sigut programades en les següents dates afins als Centres d’Atenció.

➔ LOCAL PARTICIPACIÓ CIUTADANA – REBOLLEDO
6 d’Octubre – Passeig Major, altura Rest. El Casal
➔ CENTRE DE FORMACIÓ DE L’AGÈNCIA LOCAL – NATZARET
13 d’Octubre- Av. Dr. Jiménez Díaz, front Mercat ambulant Teulada.
➔ CENTRE FELICITAT SÁNCHEZ
3 de Novembre- C/ Vicente Chavarri, 4- Front Centre Especialitats de Babel.
➔ VILLAFRANQUEZA
11 de Novembre – Plz. De la Constitució, entre C/ Castelar i Músic José Torregrosa.

Durant els Street Màrqueting ja realitzats al mes d’octubre en horari de 10.30 h a 13.30 h,
més de 60 persones han mostrat interés a sol·licitar els nostres serveis.

Per a accedir al servei és necessari sol·licitar cita prèvia a través dels telèfons 965 98 05 42 i 965 14 57 00, en horari de matí, o bé a través del correu electrònic empleoyformacion@alicante.es

Leave a Reply