ActualitatAcord Territorial per a l'ocupació Els PortsPactesPactes Castelló

Reactiva Els Ports i Dictator Española inicien els contactes per a col·laborar en la comarca

By 12/10/2023No Comments

L’equip es va desplaçar al centre de producció de l’empresa d’ascensors i recanvis, situat a Barcelona, per a reunir-se amb el personal responsable i conéixer el seu projecte i les seues necessitats per al creixement de la delegació provincial, ubicada a Forcall.

L’equip de Reactiva Els Ports es va desplaçar aquest dimecres fins a les instal·lacions centrals de l’empresa fabricant d’ascensors i recanvis Dictator Española, ubicada a Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona), per a reunir-se amb els seus responsables i iniciar la col·laboració en la comarca dels Ports.

La companyia, de matriu alemanya, ha implantat recentment una delegació a la província de Castelló, Dictator Maestrazgo, amb seu a Forcall i té la intenció de continuar amb el seu creixement al territori. És per eixe motiu que s’han iniciat les conversacions amb la finalitat de treballar conjuntament des de tot allò que forma part de les competències de Reactiva Els Ports per tal d’ajudar la companyia en aquest objectiu i contribuir així al progrés de la comarca, on s’acaba d’ampliar la plantilla per part de la delegació amb una contractació.

Així, després d’una primera presa de contacte amb el responsable de la delegació provincial situada a Forcall, Jairo Gámez, dimecres es va produir la trobada a la seu central a Espanya, a Barcelona, amb el director comercial, Xavier Porcet, i el director tècnic, Carlos Campillo, amb vistes a seguir treballant conjuntament en el futur oferint-los assessorament entorn a les oportunitats i ajudes de les quals podria disposar la delegació de Castelló a la comarca.

Des de Dictator es van exposar quines són les seues previsions de creixement a la zona i els seus projectes i necessitats futures al respecte, mentre que per part de Reactiva Els Ports se’ls van presentar diverses opcions, oportunitats i ajudes, així com, diferents alternatives per a poder dur a terme els seus objectius a la comarca i se’ls va oferir acompanyament en aquestes matèries.

Sobre Dictator Technik i Dictator Española

Dictator Technik GmbH és una empresa alemanya quasi centenària que va ser fundada l’any 1932 i es dedica a la fabricació, muntatge, reparació i manteniment d’ascensors i elevadors, estructures modulars d’ascensors, cadires i plataformes salvaescales, accionaments de portes i portons, accionaments per a portes tallafocs, sistemes de protecció contra incendis, pistons i amortidors hidràulics i a gas, tancaments per a portes batents i correderes, sistemes de bloqueig de portes, retenidors i automatismes per a portes i demés accessoris i components per a ascensors i elevadors.

La companyia pren el nom d’un model de pistó retenidor per al tancament de les portes dels ascensors del qual l’empresa ostenta la patent des dels anys 1930. Es tracta del tradicional fre amb roda que podem trobar a les portes dels ascensors de molts blocs de vivendes. Aquest mecanisme rep el seu nom per una de les acepcions del significat de la pròpia paraula en llatí.

Dictator es va establir a Espanya mitjançant la seua filial, Dictator Española, fa ara mig segle, concretament des de l’1 d’octubre de 1973. Ara acaba d’arribar a Castelló de la mà de la seua delegació, Dictator Maestrazgo, recentment instal·lada a Forcall i des d’on dóna servei a tota la província. En relació a les seues futures previsions de creixement a la comarca, espera poder ampliar la seua plantilla amb personal del territori i format a la zona.

Leave a Reply